keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kuulumisia, pitkästä aikaa


Päivät ja viikot kuluvat siivillä. Blogi on hiljainen. En tiedä edes käykö täällä kukaan?

Kyllä minä täällä olen. Työt ja normaali arki vain vievät kaiken ajan. Ja nyt kun ihania ilmoja on riittänyt, tuntuu ettei koneella raski tuhlata aikaa :). Enkä näin kivaa harrastusta viitsi lopettaakkaan, tekin jotka täällä viitsitte ajoittain käydä kurkistelemassa saatte minut aina vain jatkamaan.

Tytöt ovat aloittaneet kaksi viikkoa sitten päiväkodin, sekin on ollut jännittävät asia meidän perheessä. Hienosti ovat sopeutuneet vaikka kyyneliltä ei olla säästytty. Ihanan hoitopaikan ovat saaneet. ♡


Ihanaa viikon jatkoa

Kertokaa tekin kuulumisia?

Hanna

6 kommenttia:

 1. Ihana oli huomata että olit päivitelly kuulumisia! :) Täälläkin palattu normaaliin arkeen, ja muut maholliset hetket nautittu auringosta <3 Ois kiva saaha postausta teidän perheen vaatetyyleistä/lemppareista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että joku täällä käy kurkkimassa meidän kuulumisia vaikka postaustahti on hidasta :S. Sama täällä :). Voih, siinäpä oiskin kova homma alkaa kuvailemaan, nimittäin meidän neitien vaatekaapit pullistelee ja ostelen vaatteita vähän väliä. Mutta kiitti vinkistä. Yritän :)!

   Poista
 2. Mukava, että päivitit kuulumisianne :) minä ainakin käyn täällä aina silloin tällöin kurkkimassa, josko uusi postaus olisi tullut :) tosin nyt kesällä lienee aika monessakin blogissa ollut hiljaisempaa, niin päivitysten suhteen kun kommentointikin. Nyt kun syksy kolkuttelee ovella, on taas aikaa paremmin käperry viltin sisälle tunnelmoimaan ja lueskelemaan blogeja. Onnea työelämään sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava että olet mukana vaikka hiljaiseloa eletään :). Täällä näyttää olevan hiljaista myös syksyllä, noloa :(. Minä myös ahkerasti luen blogiasi vaikken sinne ole kommentoinutkaan. Kiitos <3

   Poista

Kiitos että kommentoit <3