keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Reissukuulumisia


Hiljaista on ollut täällä blogin puolella.. Työt ovat alkaneet ja siitä mullistuksesta kun puhuin niin siitä on tulossa ihan oma juttunsa piakkoin. Eli aika on mennyt ihan muualla kuin tietokoneella viimeaikoina. Tässä parin viikon takaa kuvia, kun oltiin Vaasan seudulla. En ole edes näitä kerennyt tänne päivitellä. Meillä oli sieltä J.n veljen ja hänen kihlattunsa kanssa vuokralla vanha talo. Sunnuntaina kävimme myös Powerparkissa, ennenkuin huristelimme kotiin. E. pyöri laitteissa innoissaan, kun me muut katselimme hänen touhuja. Olin kyllä varma ettei uskalla laitteisiin, mutta niin vain meni ja ei ois millään malttanut lopettaa laitteissa kieppumista.

Pieniä kuulumisia siis täältä suunnalta, palaan piakkoin kertomaan kivoja asioita. :)

Hanna

8 kommenttia:

 1. Ihanat takit teijän tytöillä, minkä merkkiset? :) Mulla on omille tytöille siistimmät kesätakit vielä hakusessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenna, ne on Name it merkkiset. :). Tykästyin kyllä heti näihin ja sekin oli mukava että löytyi kummallekkin samanlaiset. Tahtoo olla ettei enää löydy samanlaisia vaatteita kun E. on 3v ja I. 1v :).

   Poista
 2. Ihania reissutunnelmia! Tutun näköisiä paikkoja kuvissasi - meidänkin kesälomareissu suuntautui rannikolle. Vaasassakin oltiin :) Ihanat ovat nuo takit tyttösten päällä <3 Ihanaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaasassa on ollut moni muukin ;). Meillä oli kyllä mukava reissu tosin mulla alkoi maanantaina työt joten piti ajoissa suunnata kotiin. Kiitos <3. Samoin sinne :)

   Poista
 3. Ihana tuo toinen kuva ❤️ Söpöt tytöt!

  VastaaPoista
 4. Samassa paikassa mekin vietettiin loppuloma <3

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3