lauantai 18. heinäkuuta 2015

Lauantaita ja menneeltä viikolta kuvia

Tänne kuuluu hyvää. Päivät kuluvat töissä ahertaessa. Ja vapaa-ajat pääasiassa perheen kesken. Nyt kun Minttu on talossa, aika kuluu myös sitä kouluttaen ja hoidellen. Tämä viikonloppu on kokonaan vapaa ja aijonkin nauttia täysillä siitä. Tänään vietettiin mukavat syntymäpäivät, kun meidän ihana kummipoika täytti 2v. <3. Illalla vielä siistittiin pihaa ja touhuiltiin ulkona. Minttukin pääsi ekaa kertaa "uimaan".

Kolme ylimmäistä kuvaa ovat minun mummulasta, sielläkin tulee aina vapaapäivinä käytyä. Ja katsomassa siinä naapuritontilla miten vanhempieni mökin rakennusprojekti edistyy. Siitäkin pihapiiristä voisi ihan oman jutun tänne tehdä. Viimeistään sitten kun uusi mökki on pystyssä. Vanhasta mökistä kun en saanut sitä juttua tänne koskaan väsättyä. :).

Tulin vain toivottelemaan teille oikein mukavaa viikonloppua <3


Hanna

5 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä kasvimaa <3 Iteki pienen kasvimaan sain laitettua tälle kesää, ens kesänä isompi jos nyt onnistuu :D Ja ihana koiruli

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Ihana tuo pikkukoira <3 keksin juuri, että taidan uudelle tontille haluta myös keinun noin sievästi koivun alle :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis pihapiiri ja voi mikä suloinen hännänheiluttaja onkaan saapunut teille! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana koira <3 Kauniita kuvia. Voi oispa vielä kesä... :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ♡. IreneEllen sanoppas muuta :).

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3