keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kuulumisia


Täällä on ollut hiljaista. Siitä syystä että kamala tauti on kaatanut koko porukan sängyn pohjalle, J.tä lukuunottamatta. Tauti paljastui RS-virukseksi loppujenlopuksi, vaikka jo myyräkuumetta sun muuta kerettiin epäillä. Itse popsin antibiootteja poskiontelotulehdukseen. Joten jospa pikkuhiljaa alettais toipumaan.
Minun puolesta sais kyllä alkaa ilmat lämpenemään ja aurinkokin näyttäytymään enemmän. Jokatapauksessa tänne kuuluu ihan hyvää ja elämä rullaa eteenpäin. Pikapikaa varmasti alkaa normaali elämä myös täällä blogin puolella ja kameran kun saan kaivettua tuolta kaapista pölyttymästä tulee tännekkin laitettua kuvia ihanasta kesäkuusta :)

Kuvassa olevia ihania GG.n lattekuppeja saa Victoriinasta, käykäähän kurkkaamassa. Nämä on vieneet minut ihan mukanaan ja näistä onkin nyt tullut juotua aikas paljon kuumaa juomista kun tauti on pitänyt otteessaan.
  Victoriinan sivuille tästäArvontaakin voitaisiin taas rueta mietiskelemaan. Miltäs se kuulostaa? ♡Hanna

6 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia! Meillä oli viime viikolla sitkeää vatsatautia, sitä ollut paljon nyt liikkeellä. Paranemisia sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli <3. Hyh, ei sekään kyllä häävi tauti ole. Toivottavasti pysyy kaukana täältä!!. Toivottavasti saatte nyt koko kesän olla terveenä :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Ihana olo oli kuulla kuulumisia vähän, pikaista paranemista ja kelien lämpenemistä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Kelien lämpeneminen passais kyllä mainiosti. Jospa täällä blogin puolella alkais nyt juttu luistaan kun saadaan pöpöt kuriin :)

   Poista
 3. Arvonta kuulostaa kyllä hyvälle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää laittaa mietintämyssy päähän mitähän sitä arvottais :)

   Poista

Kiitos että kommentoit <3