torstai 11. kesäkuuta 2015

Kurkistus meidän rantaan


Meidän rannassa on tapahtunut siistiytymistä. Pitkän aikaa se on ollut siellä ihan oman onnensa nojassa joten on kasvanut aivan umpeen pajua ja ties mitä risua. Nyt J. on sen raivannut ja ehkäpä tulevaisuudessa siellä voi kesäisin käydä uimassakin ja viettää kesäpäiviä/iltoja. Näyttääkin jo tosi hyvältä sen ryteikön sijaan :). Minä heti unelmoin kaikenlaisista rautapenkeistä ja huvimajoista tuonne, mutta onneksi on tuo järjenääni joka muistuttaa mua, että saattaa olla pari muutakin pikku juttua tekemättä ennen niitä huvimajoja :'). Me ollaan melkeimpä jo elävien kirjoissa ja käytiinkin jo kukkasia ihastelemassa. Kylmä tuuli vain täällä tahtoo puhaltaa, joten ei auttanut kuin tytöille haalarit vetästä niskaan. Sais tulla jo kunnon helteet <3

Mukavaa loppuviikkoa ja Hyvää yötä 


Hanna

10 kommenttia:

 1. Ooh, teillä on iha oma ranta! <3 Mukavaa viikonloppua Hanna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai se on rantaoikeus :). Kun ostettiin tämä tontti, ranta saatiin käyttöön samalla ja vapaat kädet sen käyttöön :).

   Poista
 2. Oma ranta on varmasti aika ihana olemassa! Kivaa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on loistava paikka asua ku oma ranta<3 pikkuhiljaa hyvä tulee! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma tuossa viimeisessä kuvassa <3 Voi, voi tätä kesää. Kylmää on täälläkin vaikka aurinko tänään paistaakin. Tuulipuhuri se on, joka ilmasta kylmän tekee. Voisin kyllä niin nähdä tuossa rannassa rautapenkin (joka muuten on minunkin haaveideni listalla) ja huvimajan. Sopisi tuohon rantaan niin hyvin! Toivotaan tosiaan parempia ilmoja loppukuuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Niin minäkin ;). Mullakin tuppaa näitä haaveita olemaan. Onneksi en ilmeisesti ole ainoa. :) Toivotaan, mä oon niin kyllästyny tähän kylmyyteen. Hyvää viikonloppua Kaaru :).

   Poista

Kiitos että kommentoit <3