sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Piirrustusnurkkaus lastenhuoneeseen

Tyttöjen huone on kaivannut pöytää missä piirtää ja leikkiä pikkutavaroilla. Nyt sellainen sitten on vihdoin löytynyt. Vielä se kaipaa tuunausta että on sellainen joka miellyttää silmää. Ihana JDL.n metallituoli passaa mielestäni kivasti pöydän kaveriksi, eihän nuin herkullista tuolia voi vastustaa ♡. Tuo ihanaa rosoromantiikkaa huoneeseen.
Ainoa ongelma onkin nyt että pitäisi vähän väriä saada tuonne nurkkaukseen ja eräs pikkuinen mintunvihreä pöytälamppu jäikin jo kummittelemaan pääkoppaan, hmmm..

Sanokaapas nyt oma mielipiteenne olisiko pöytä parempi vaaleanharmaana? Omasta mielestäni toisi ehkä muuten niin vaaleaan huoneeseen vähän särmää.
 JA entäs nuo laatikoiden vetimet, pitäisikö ne säilyttää vai vaihtaa koristenuppeihin?.


Hanna

9 kommenttia:

 1. Mää maalaisin sinuna pöydän jollain ihanalla pastellinen sävyllä, vaikka turkoosi.:D ja vaihtaisin vetimet tummempiin. Aivan ihana tuo tuoli, ihan herkku.:)

  VastaaPoista
 2. Hmm... Siinäpä yks idea. :) Kiitos Saikku :). Pitää laittaa mietintämyssy päähän ja tuumia todella, ei huono ollenkaan. Tois kivaa piristystä kyllä. Tuoli on kyllä aivan super ihana!!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, että laitoit viestiä blogiini ja nyt löysin ihanan blogisi. Tosi kauniita kuvia, mieletön tuoli. Jään ilman muuta seurailemaan. Kaisa

  VastaaPoista
 4. Maalaa pöytä vaikka hennon vaaleanpunaiseksi tai mintunvihreeksi, tulis aika söpö. Nupithan vois maalata sit pöydän kans eriväriseksi. Ihana tuoli!

  VastaaPoista
 5. Ihana tuoli :) Minä ehkä laittaisin tuohon seinälle jonkin söpön naulakon/hyllyn ja siihen kauniita esineitä väriä tuomaan. Mintunvihreä on yks mun lemppariväri ;) Vetimet myös tosiaan tuovat vaihtelua.

  VastaaPoista
 6. samoilla linjoilla muiden kommentoijien kanssa! jotain hempeetä väriä pöytään ja vetimiksi jotku erikoiset nupit! ihanalta näyttää kylläkin jo nytkin :)

  VastaaPoista
 7. Mintunvihreää siellä on ehdotettu moneen otteeseen., ;) Pitääkö se ottaa pensseli käteen ja alkaa maalaushommiin ja unohtaa se harmaa kokonaan ;D. Kiitos mahtavista ideoista, ootte kultasia <3!

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3