keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pienet suuret asiat tekevät onnelliseksi

Kuinka onnellinen olenkaan perheestäni. Siitä että minulla on ihana aviomies ja kaksi ihanaa tyttöä. Vaikka elämä ei aina olekkaan yhtä ruusuilla tanssimista, se on pääsääntöisesti onnellista kun osaa nauttia pienistä arkipäivän asioista. Sain syntymäpäivälahjaksi J.ltä WillowTree-patsaan jolla on kissa sylissä, muistuttamaan Lillistä.

Tänään me käytiin rannassa mato-ongella, nautin kun sain katsoa kuinka onnellinen E. oli kun sai kokeilla onkimista. Tälläkertaa ei kalaonni meitä suosinut, mutta pääasia oli kai se että sai isin, äitin ja pikkusiskon kanssa viettää mukavaa yhteistä aikaa.

Muistakaa tekin olla onnellisia pienistä asioista


Hanna

10 kommenttia:

 1. täällä yks patsaiden kerääjä. Patsaat olen hommannut aina tiettyä elämänvaihetta kuvaamaan :) Uunin päälle näkyy elämämme kohokohdat patsaiden muodossa. Viimeisin hankintoni on suojelusenkeli joka taluttaa lasta! Tämä enkeli on meidän vanhempien tukena lapsen hoidossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vähän sama juttu :). Tosin tähän mennessä ollaan ostettu patsaat vain kun lapset on syntyneet. Mutta tästä lähin voi pienemmistäkin asioista ostaa patsaan :), Nämä on mielestäni kauniita. <3.

   Poista
 2. kiva tää sun blogi ja arvostettavia asioita kirjotat..nimenomaa pitää osata arvostaa sitä mitä meillä on ja kuinka hyvin meillä on oikeesti asiat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri kiitos <3. Niin monesti se meinaa unohtua että oikeestihan meillä on kaikki ihan hyvin :).

   Poista
 3. Pienikin asia voi tuoda suuren ilon ❤️

  VastaaPoista
 4. Meiltä löytyy patsas jokaiselle perheenjäsenelle. Myös muutamia muita patsaita on erityisistä hetkistä muistuttamassa. Ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihana idea :). Pitäisiköhän itselläkin toteuttaa tuo. :). Niin ovat!

   Poista
 5. Mitä teille kuuluu kun ei ole pitkään aikaan kuulunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi pikaisesti päivitellä kuulumisia. Täällä ollaan äkäisen taudin kourissa, koko perhe siis ollaan sairaana., Hengissä kuitenkin :).

   Poista

Kiitos että kommentoit <3