lauantai 18. huhtikuuta 2015

Uudet linnunpöntöt
Eilen J. värkkäsi lahojen linnunpönttöjen tilalle uudet pöntöt jämälaudasta. Jos oikeen tarkkasilmäsiä ootte niin hyvin näytti uudet kelpaavan pikkuisille ;). Laitettiin kumpikin pönttö pitkien "seipäiden" nokkaan ja vielä tukevasti rautalangalla oksaan etteivät tuulella pääse kaatumaan. Jos huomaatte niin toinen "seipäistä" on oikeasti jokin millä on aikoinaan tehty varmastikin heinää tms. Helpompi sitten aina puhistaa keväällä kun ei aina tarvitse tikkailla kiikkua puuhun. Suuaukolle laitetaan myöhemmin vielä pellinpalaset ettei tikka tai muu pääse aukkoa isontamaan ja munia rosvoamaan. :)


E. katseli aamulla uusia mökkejä ja kysyi minulta "Äiti onko linnuilla kenkiä?" ;)

Hyvää viikonloppua <3

Hanna

9 kommenttia:

 1. Mä niin itsekkin tykkäisin linnuista pihassani.. Muttakun en ehdointahdoin halua antaa kisulille tappamisen iloa... Kissoja näissä nurkissa pyöriikin ihan liikaa.. Mahtavuutta kuitenkin että te olette ajatelleet pikkusirkuttajia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ihan ihkaoma kisuli on ja toivonkin että pitäisi kyntensä erossa näistä pikkuisista. :). Minä kun niin tykkään seurailla näitä :). Ja meidän E. on niin ihana kun mietiskelee vaikka mitä <3

   Poista
 2. Niin ja ihana lapsi :) Pohtii kenkä asioita :)

  VastaaPoista
 3. Suloiset uudet linnunpöntöt! Lapsilla on monesti ihania pohdintoja, pieni ihminen on niin suurten kysymysten äärellä tässä elämässä. Jokapaikassa riittää ihmeteltävää :)

  VastaaPoista
 4. Kaaru, oikeen ihmettelee välillä mitä niiden pienessä päässä pyöriikään <3. Ihmetteli että miksi linnut ovat varpasillaan kun selitin ettei niillä ole kenkiä ollenkaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat linnunpöntöt! Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitääpäs tarttua haasteeseen kunhan kerkeän :)

   Poista

Kiitos että kommentoit <3