torstai 16. huhtikuuta 2015

Takan ja leivinuunin päälläMuutama kuva meidän takan ja leivinuunin päältä. Vaihtelen sinne aina esineitä mielen mukaan. Yleensä tykkään että siellä on vähän tavaraa, eikä kaikenlaista kippoa ja kuppia, saatikka minkäänlaista roinaa.
Tänään kuitenkin kaivelin nuo mun vanhat pikkuiset kupperoiset leivinuunin kulmalle. Niitä olen silloin tällöin kirpparireissuilta ostanut kun ovat jollakinlailla silmää miellyttäneet. Aina mietin nuita katsoessa, että minkälainen ihminen niistä on kahvia joskus nautiskellut. :). Kahvimylly onkin yksi uusimmista kirppisostoksista. Voisin veikata että joku saattaa tunnistaa sen siellä ruudun toisella puolella jos sattuu tämän lukemaan :).Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaa, sunnuntaihin asti vielä aikaa. 


Hanna

9 kommenttia:

 1. Suloisia kuppeja! Meiän takanpäällinen onkin sitten täynnä roinaa.....

  VastaaPoista
 2. :). Meilläkin varmasti olisi ellen muistuttaisi ettei sinne laiteta mitään ylimääräisiä juttuja ;). Ja tervetuloa blogiini! <3

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Sulle olis haaste mun blogissa, ota tai jätä :D

  VastaaPoista
 4. Anna kiitos kaunis :). Minäpäs käyn kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun jätit jokunen aika sitten kommenttia blogiini niin löysin tänne! Itseasiassa kävin jo kerran kurkkimassa täällä, mutta sitten tuli äkkilähtö koneelta, joten kommentointi jäi :/ Kivoja kuppeja olet löytänyt. Minä oon yrittänyt etsiä itselle vanhaa kahvikuppia yksinkertaisella kuviolla, josta tekisin itselle neulatyynyn, mutten ole vielä löytänyt. Ruusukuppeja olisi kyllä tarjolla, muttei mitään muuta..

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa :) <3. Tuttua, itselläkin niitä äkkilähtöjä tulee :). Kiva idea tuo neulatyyny, sen voisi myös itselle toteuttaa. :). JA niitä ruusukuppeja kyllä on mutta näitä juuri harvemmin tarjolla, tai hinnat ovat pilvissä...

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3