sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Mukavia Sunnuntaipävän kuulumisia
Tänään avattiin meidän pyöräilykausi. Käytiin heittään pikkulenkki koko perheellä. Tytöt nautti kun sai istua pyöräkärryssä. Tulomatkalla pienimmäinen otti jopa pikkuiset unet, niin mukavat kyydit oli. Ja Aku oli mukana, tottakai. Osasi käyttäytyä niin mallikkaasti koko reissun :). Aurinko paistoi ja me ainakiin nautittiin niin..

Nyt lähdetään J.n vanhimmalle siskolle kyläileen, joten loppu päivä sujuu varmasti mukavissa merkeissä. Hanna

7 kommenttia:

 1. Kaunis on ollut kyllä tämä päivä! Sielläpä on suloisia pyöräretkeläisiä ollut, niin söötti koirakin <3 Mukavia tunnelmia kuvissasi :) Aurinkoista 1.pääsiäispäivän ehtoota sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kevään tietää tulleen, kun saa pyörätkin ottaa esille :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat! <3 Me kävimme myös eilen ensimmäisellä kevään pyöräretkellä, perässä myös pyöräkärry. Lapset tykkää ja aikuiset saa näppärästi liikuntaa :)

  VastaaPoista
 4. Tänään on kyllä ollut niin aurinkoinen ja ihana päivä :). Oikeen nostaa hymyn huulille vieläkin. Meijän Aku on oikea hurmuri ;). Samoin sinne Kaaru <3

  Toiveettodeksi, samaa mieltä :). Mukava kun kävit vierailulla. Tervetuloa vastakin.

  Kiitos <3. Totta ja lapset viihtyy hyvin ainakin meillä :). Vaikka pyöräkärry ei olekkaan meillä mitään viimeistä huutoa tulee silti näppärästi perässä. Ehkäpä joskus satsataan ja ostetaan parempi.

  VastaaPoista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Ja tuo lyhty on aivan ihana.. ♥

  VastaaPoista
 6. Onpas kauniin näköinen kimppu lyhdyssä! Hauska idea!

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3