perjantai 10. huhtikuuta 2015

Makuuhuonetta
Sain toiveen esitellä meidän makuuhuoneen, hetken sitä mietittyäni ajattelin että noh mikäs siinä. Täällä me nukutaan. Niin, kaikki neljä, koko pikku perhe!. E. ei ole halunnut siirtyä omaan huoneeseen, vaikka ollaan muutamaan kertaan sitä ehdoteltukkin. Joten ollaan sitten sovittu että täällä ollaan ahtaasti kuin sillit purkissa. :D. En ole ollenkaan tyytyväinen tähän meidän makuuhuoneen järjestykseen/sisustukseen, mutta näillä mennään niin kauan kunnes pikkuiset siirtyvät omaan huoneeseen.
Tämähän on meidän talon isoin makuuhuone, mutta kun tänne survotaan iso parisänky, lastensänky, pinnasänky ja vaatekaappeja rivi alkaa tässäkin huoneessa tila loppumaan.


Tässäpäs tämä kaikessa yksinkertaisuudessaanNiin ja ihan kohta arvotaan. Ja voin luvata että jotain kivaa on luvassa kunhan haen yllärin postista, rekisteröityneille lukijoille on etu arvonnassa <3.Hanna

8 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallisen sävyinen makuuhuone! Ja vaikka onkin useita sänkyjä, ei ole ahtaan näköinen! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Sitä ollaan haettukkin, että hillitty värimaailma makuuhuoneessa kun muuten on ahdasta ;).

  VastaaPoista
 3. Mistä nuo räsymatot? Aivan upeat!!

  VastaaPoista
 4. Taitavat olla ihan entisen Tiimarin valikoimaa ;). Ei mahda siis saada enää mistään. Ovat olleet kyllä ihan kivoja käytössä.

  VastaaPoista
 5. aivan ihanat nuo puutikkaat,mä oon kauan haaveillu tollasist :D

  VastaaPoista
 6. Meillä oli yhteen aikaan jopa kolmet tuollaiset mutta annoin yhdet kaverille kun niin tykkäsi :). Kylpyhuoneessa on yhdet leveämmät pyyhkeille :). Ei muutakuin hommaat seipäitä ja sanot jollekki että teeppäs mulle, eikä oo vaikee itekkään tehä :)

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3