keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Eilistä päivää
Eilen nautittiin koko perheellä kauniista ilmasta ulkoillen. J. vaihtoi kumpaankin autoon kesärenkaat ja minä puhdistin kukkapenkkejä. Tytöt leikkivät hiekkalaatikolla. Minulla on ihan mahdoton "leikkimökkikuume", se ois pakko saada hetijustnyt!!. :) vaan jos nyt vielä hetken malttais ja pysyis suunnittelu asteella. Näillä ilmoilla tuntuu että sisähommat jää ihan rempalleen, kun ei malttais tuolta ulkoa pysyä poissa ollenkaan. Ainut miinus taitaa olla tuo hyytävän kylmä tuuli hrrrr.....


Haluan kiittää teitä kaikkia bloggaajia jotka olette minua muistaneet erilaisilla haasteilla, yritän mahdollisimman pian alkaa niitä toteuttamaan <3


Hanna

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kivaa kun ilmat on lämmenneet, mukavaa puuhastella ulkona :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :). Niin mukava oli kuopia kukkapenkkejä kun lapsetkin viihty niin hyvin omissa leikeissä :). Pitää vähän uusia kasvejakin käydä ostamassa kukkapenkkiin :)

  VastaaPoista
 3. kivoja kuvia :) Minä haaveilen kasvihuoneesta!

  VastaaPoista
 4. Täällä ilmottautuu myös yksi leikkimökkikuumeilija! No oikei, kyllä lapsetkin siitä on puhunut ;D Mutta meillä taitaa leikkimökki jäädä edelleenkin haaveilun asteelle, kun tuntuu taas olevan sen sata muuta tärkeämpää hommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille E. (3vuotta) ei vielä osaa moista ilmaista mutta mummulassa leikkii niin touhukkaasti siellä :). Ja on kyllä siinä iässä että hyvinkin sellaiset leikit alkaa olemaan ja pikkusisko tulee kovasti perässä. Niinhän tuo mies täällä muistuttelee, että mites se ja se.. Tärkeempää olisi täälläkin ;).

   Poista
 5. Kauniita kuvia, ihana kevät <3 Aivan upea tuo vanha arkku/arkut! Me saimme leikkimökin lapsille rakennettua viime kesänä, nyt olisi edessä sen sisustaminen. Mukavaa puuhaa sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta <3. Ne on kyllä kumpainenkin mun aarteita :). Sisustaminen on vähintäänkin yhtä mukavaa ;). Laitahan blogiin sitten kuvia sun sisustuspuuhista :)

   Poista

Kiitos että kommentoit <3