lauantai 21. maaliskuuta 2015

Suloinen vai mitä?
Tilasin E.lle ihanan pirteän Skip Hopin kerhorepun. Annoin typyn itse valita kaikista repuista mieluisimman ja onneksi se oli tämä suloinen kissareppu. Reppuun mahtuu sopivasti vaihtovaatetta ja muuta pientä tarpeellista ü. Pikkusiskollekkin täytyy varmaan ostaa oma, niin on sitten kummallakin samaa sarjaa. (Kunhan osaan päättä mikä se nyt noista muista olisi kaikista kivoin).


Hanna

7 kommenttia:

 1. Nuot skiphopin reput on niin ihania! :) tosi söpö tuo! Meillä kans poika sai välitä Helsingissä lomareissulla itselleen repun ja valitsi sellaisen mustasävytteisen pingviinirepun, niin siisti ! :D

  VastaaPoista
 2. Niin on. Tykkään kun lapsille tehty just sellasia lapsenomaisia ja silti ihanan tyylikkäitä reppuja :). Ja oli kyllä jämäkän ja kestävän oloisia siitäkin plussaa. Teillä oli ilmeisesti mukava Helsingin-reissu, oli niin ihana postaus. En kerenny kommentoija, pitää vielä ihan ajatuksen kans käydä ihaileen kuvia Haikon-kartanosta <3

  VastaaPoista
 3. Nuo on kyllä ihania! Pojalle hoitorepuksi meinasin kans mutta kohta pitää ostaa jo koulureppu niin turhapa vähäksi aikaa hommata :)

  VastaaPoista
 4. Amanda, täysin samaa mieltä. Hannele, se näissä on että koulukirjoja näihin kyllä ei mahdu :). Ja ehkä nämä on muutenkin ulkonäöltäänkin enemmän sitä hoitoreppu sarjaa.

  VastaaPoista
 5. Suloinen kyllä! :) Skiphopin reppu pitää ehdottomasti saada meidänkin pikkumiehelle, joka aloittaa kerhotaipaleensa toivon mukaan syksyllä!

  VastaaPoista
 6. Anna suosittelen näitä :). Nämä ovat myös mukavia pikkuisten kantajien selkään.

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3