lauantai 7. maaliskuuta 2015

Pikkuinen irtiotto arjestaMe vietettiin J.n kanssa kahden keskinen pikkuloma Oulussa. Oli kyllä mukava pieni irtiotto arjesta ja nautittiin kyllä. Pikkusiskoni oli hoitamassa tyttöjä täällä meillä kotona, joten ei tarvinnut huolehtia miten kotona pärjätään. Ajattelin kyllä ottaa reissusta kuvia mutta kamera viihtyi yllättävän hyvin koko reissun ajan laukun pohjalla ;). (Kuvat lainattu Radisson Blu-hotellin sivuilta)

Hotelliksi valittiin Radisson Blu ja tulinkin vinkkaamaan, että hotelli oli siisti ja aamupala oli todella hyvä. Joten jos Oulusta katselette hotellia niin, suosittelen lämpimästi :)

Hanna

2 kommenttia:

  1. Varmasti oli huikee loma! :) meki käytiin pari vuotta sitten just tuolla Radisson Blu hotellissa Oulussa ja oli kyllä loistava aamiainen ja ihana kun pöytään tarjoilivat aamukahvilla oman kannun kera:D huomenna startataankin koko perheellä kohti Helsinkiä ja päästään nauttiik taas pikkuisen hotellin antimista tällä kertaa haikon kartanossa <3 valmista aamupala odotellessa ;D

    VastaaPoista
  2. Mä oon myös ennen ollu tuossa hotellissa ja siksi valittiin uudemman kerran sama :). Sama juttu, tykkäsin hirveesti kun aamukahvit tuotiin pöytään. :) ei tarvinu lähtee niitä lähtee hakemaan vaan sai ihan rauhassa istuskella ja keskittyä syömiseen :). Kuulostaa ihanalta paikalta, toivottavasti kuullaan sun blogissa lisää sitten reissusta <3. Ihanaa reissua :)

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3