torstai 19. maaliskuuta 2015

newbie BY KAPPAHL

Kuva Kappahl

Olen pitänyt aina Kappahl:in newbie-malliston lastenvaatteista. Mielestäni ne ovat ihanan romanttisia ja hempeän värisiä. Meillä niitä löytyy kummankin neitin vaatekaapista melkoiset läjät. Ehkä laatu ei ole aina ollut mitä parhainta, mutta ulkonäkö on korvannut sen enkä ole antanut asian häiritä ;).

No itse asiaan, ajattelin vinkata että nyt newbieltä on tulossa myös sisustusjuttuja. Odotan kovasti mitä ihanuuksia sieltä on tulossa. 24.3 tuotteet tulevat myyntiin joten käykäähän sitten kurkistelemassa tuotteita. Ainakin kuvassa olevia laatikoita on pakko saada, sen verran ihanan näköisiä ovat. Lastenhuoneen hyllylle olen ajatellut ostaa kummallekkin omat ja tallettaa sinne vauva-ajan muistoja kuten kortteja/kuvia, niin ei aivan ratkea vauvakirjat liitoksistaan. Hmm, ja muutaman ylimääräisen myös heti samalla, hih.

Pikku vinkki siis teillekkin jo näin etukäteen

Hanna

9 kommenttia:

 1. Onpa kyllä ihanan näköisiä laatikoita! Täytyypä laittaa korvan taakse, kiitos tästä ihanasta vinkistä :) kaunis hääkuva edellisessä postauksessa. Onnea kovasti 4-vuotiselle taipaleelle ja tulevaisuuteenkin!

  VastaaPoista
 2. Ooh, ihanilta vaikuttaa! :) Jään siis innolla odottamaan, mitä juttuja sieltä on tulossa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti Kaaru <3 :). Mielenkiinnolla odotan mitäs muuta kivaa sieltä on tulossa!. :) ainaki vaatteista päätelleen mennään hempeällä linjalla ja passaa oikein hyvin mulle. Samat sanat, Heli! :)

  VastaaPoista
 4. Suloisen näköisiä. <3 Näitä tulee hypisteltyä kummitytölle aina, joten mielenkiintoista nähdä millaisia sisustusjuttuja on luvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on <3. Minä joka kerta melkein sorrun uutuuksiin kun niitä tulee, joten tytöt saa aina jotain uutta hepenettä kaapin täytteeksi :)

   Poista
 5. Näitä odottelen minäkin <3 Newbien sarja on ihana :)

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3