keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Viikko Jouluun


Ihana, ihana lumi on täällä. Ainakin hetken. Toivottavasti saadaan valkoinen Joulu, sen verran ahdistaa tämä pimeys ja lumettomuus. Pikku hiljaa alkaa myös olla paketit kääröissään. Tänä iltana kävin myös pikku kierroksen ajamassa tässä lähistöllä ja jaoin joulukortteja. Vielä pikku kasa jäi odottelemaan, mutta eiköhän nekin kerkeä oikeaan aikaan perille. Suurinosa onkin mennyt postipojan matkassa. Vielä on viikko ja sitten saakin rauhoittua Joulun viettoon. Viime Joulu meni töissä, joten aijon nauttia tästä Joulusta kun saan viettää sen kotona, lasten, miehen ja läheisten kanssa. <3

Hanna


5 kommenttia:

 1. Ihania jouluastelmia ja tunnelmaa.:) määki tykkään, ku tuli lumi! Valostaa ja muutenki piristää.:)
  Aiotteko viettää joulun omassa kodissa vai mennä lasten mummulaan?

  VastaaPoista
 2. Eilen täytyi heti mennä ulos lasten kans ku lumi oli tullut maahan :). Kiitos. Sitä me pohdittiin pitkään ja tultiin siihen tulokseen että mennään ainakin vielä tänä jouluna J.n kotiin/lasten mummulaan <3

  VastaaPoista
 3. Mukava, ulkoilu kyllä tekee hyvää niin lapsille kuin aikuisille.:) Kunhan täällä on pieninkin terveenä, niin pääsee ite myös ulkoilee päivällä lasten kans, toivottavasti pian.
  Okei. Mukavahan se on viettää lasten mummolassa joulua.:) vaikka on myös ihan omallakin perheellä tosi mukavaa, saa tehä iha omannäkösen joulun.♡ molemmissa tavoissa omat hyvät puolensa.
  -sama ano ku edellä

  VastaaPoista
 4. Ihanan jouluisia kuvia ja kyllä päivänvalokin näimmä näyttäytyy, vaikka väliin tuntuukin että kokonaan hävinnyt piiloon :)

  VastaaPoista
 5. Harmi ku nyt nuo taudit jyllää niin rajottaa vähän ulkoilua :/. Paranemisia sinne! On se mukava, vielä ainakin näillä mennään. Ehkä sitten ensi jouluna omassa kodissa <3.

  Sike: Kiitos :). Minusta ainakin tuntunu että sitä ei ole enää ollenkaan ;) mutta kyllä se aina hetkittäin näyttäytyy :)

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3