torstai 25. syyskuuta 2014

Syksyistä


Meillä on täällä typyjen kans alkanut erilainen arki pari viikkoa sitten. J. lähti kuukaudeksi reissutöihin, joten me ollaan opeteltu olemaan viikot nyt ilman isiä. E. varsinkin ikävöi kovasti ja kyselee milloin isi tulee kotiin. Onneksi sentään viikonloput on mahdollista olla kotona, se sentään helpottaa :). Syyskukat olen laittanut jo jokinen viikko sitten mutten vain ole kerennyt tänne kuvia lisäilemään. Päivät on kuluneet pääosin tässä arjenpyörityksessä. ;). Eräänä iltana pyörittelin männynkäpyjä askartelurautalankaan ja ihan kivannäköisiä somisteita sainkin aikaan.

Hanna

5 kommenttia:

 1. Kohtalotoveri;) tääläki oltu jonkin aikaa viikot ilman miestä, onneksi siihen jollain lailla sopeutuu että miestä näkee vain viikonloppuisin.voimia!:)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä! Ja kun ottaa sen asenteen että tämä on väliaikaista ja näillä mennään niin kyllä se siitä.. :) vaan silti on ollu tosi tympiää ja ootan että kohta toinen tulis taas kotiin. Meillä ainaki lasten kans helpottaa se että pietään syömis-nukkumis-ulkoiluajat säännölisenä!. Tsemppiä sinnekkin :)

  VastaaPoista
 3. Ompa teillä nättiä siellä. Ite tein noita rautalankakoristeita viime jouluksi, käpyjä, kuvioteippiä ja hopeisia kulkusia Rautalankaan. Poikakin tykkäs siitä askartelusta. Tsemppiä sinne erilaisen arjen pyöritykseen! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa syystunnelmaa! -Kati-

  VastaaPoista
 5. Noora: Mullekkin tuli kaikenlaisia ideoita näistä kunhan jaksaisi vain toteuttaa :). Teillä poika jo sen verran iso että hyvä apuri vaan meillä vielä E. turhan pieni :). Kiitos kovasti.

  Kati: Kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3