maanantai 29. syyskuuta 2014

Pitkään harkittu siivekäsMeidän olohuoneenseinä on ammottanut tyhjyyttään siitä asti kun muutimme tähän taloon. Olen miettinyt siihen vaikka mitä. Yksi ja puoli vuotta sitten ihastuin tähän Hagedornhagenin perhosjulisteeseen, siitä asti se on muhinut mielessä. Nyt vihdoin sain sen tilattua ja voikun se miellyttääkin mun silmää. Sanoinkin J.lle että niinkuin puuttuva palanen olisi tullut kotiin kun sain tuon naulattua seinään. Myös korento-juliste olisi ihana saada pienemmässä koossa. Korentotyynynpäällinen saa ilahduttaa siihen saakka ü. Täällä on pikku neidit flunssassa ja varsinkin I. on nyt valvottanut öisin ja itkeskellyt päivällä. Huomiselle varasinkin korvalääkäriajan että saan varmuuden ettei korvissa ole mitään. Toivotaan parasta että ne ovat vain ne hampaat jotka ovat tuloillaan.


Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle

Hanna

4 kommenttia:

 1. Ihana taulu, sopii kyllä hyvin tuohon! Täällä myös nuorimmainen ollut ihmeen pitkään flunssassa, että mietin kans pitäiskö kohta käydä korvat näyttämässä. Toisilla on menny jo ajat sitten flunssat ohi..

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti :) Minunkin mielestä oikeenki passeli tuohon. Meillä ei korvissa ollut mitään vaikka epäilinkin. Jospa nämä flunssat alkas helpottaan. Ihmeen sitkeetä tautia on liikkeellä. Paranemisia sinnekkin

  VastaaPoista
 3. Sopii hyvin tuohon tuo taulu! Milloinkas tulee uusi postaus?;) olen käynyt useamman kerran jo kurkkimassa..:D

  VastaaPoista
 4. Kiitos :). Eilen illalla yritin jo aloitella joten mahdollisimman pian :). Kiva että joku kaipaa :D

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3