maanantai 7. heinäkuuta 2014

Aurinkoa, mansikkakakkua ja lasten riemua
Lämmin ja aurinkoinen päivä vietetty mummulassa, minun kotona. E oli niin onnellinen kun sai polskia ulkona vadissa enon kanssa, kun taas pienimmäinen nautti kun sai vain kesäasu päällä potkiskella lattialla ja nauttia sylissä olosta kun oli niin monta sylittelijää. Äiti leipasi meille kahville mansikkakakun ja olihan se herkullista kun tuoreista mansikoista sai tehdä. Ihanaa omistaa koti missä on omille pikkuisille samanikäistä seuraa. I. sai jopa nukkua pikku päiväunet papan kainalossa. ü. Illalla käytettiin vielä järvessä E.tä polskimassa, voi sitä riemua vaikka ensin kylmä vesi meinasi hirvittää.

Näin kesällä voi syödä vaikka mansikkakakkua iltapalaksi.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille.

Hanna

2 kommenttia:

  1. Ihanat pikkuvarpaat siellä ♥ Ja herkullisen näköinen mansikkakakku! Mua aina harmittaa kun en saa synttärikakkuja tehä kellekkään kesällä, mutta voiskai sitä syyä mansikkakakkua ihan muuten vaankin! Ihan pakko kyllä tälläkertaa tehä, heti kun saa mansikoita ostettua! :)

    VastaaPoista
  2. T: Aivan suloiset pienet varpaat kyllä <3. Se oli herkullista ü. Ehdottomasti teet kyllä vaikka ihan kesän kunniaksi mansikkakakun, se on aivan parasta!. Pitäs itelläki hankkia pakasteeseen mansikkaa.. ü

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3