sunnuntai 15. kesäkuuta 2014


Viikonloput hurahtavat näin kesällä aivan liian nopeaa ohi. Juhliessa ja kyläillessä, kotona oleillessa. Olen paljon miettinyt taas viime aikoina tämän blogin kohtaloa, tai olen miettinyt varmaan siitä asti kun tämän perustin. Ainakin sen rajaan nyt pois kokonaan että lapsista ei tule minkäänlaisia kasvokuvia, vaikka niitä vähän on tähänkin asti ollut. Enhän voi tietää kuka tätä blogia lukee. Ehkä pidän tämän entisellään muuten enkä rajaa lukijoita mitenkään. Kommentit piristävät aina ja tänne on mukava välillä käydä kirjoittelemassa milloin mitäkin. ü

Ihania kesäpäiviä

Hanna

2 kommenttia:

  1. Onhan se sellasta vuoristorataa tää bloggaaminen, että välillä on niin mukava pitää ja ei vois kuvitellakkaan lopettavansa, välillä taas tulee kausia että tuntuu että tekee mieli justiin lopettaa. Mulla taas ei oo vähään aikaan niitä lopetus mietteitä käyny, vaikka tosi hidas oonki nykysin mitään kirjottelemaan. Kuitenki mielessä on paljon ideoita, niin vois se olla äkkiseltään tyhjän tuntosta ku lopettais toisaalta näinki mukavan harrastuksen :) On siinä kuitenki niin paljo hyvääki, vaikka niitä huonojakin puolia on... Toivottavasti sääkään et kuitenkaan lopeta, mukavaa seurailla tätä blogia ja monesti vielä mukavampaa sitten ku on nähny bloggarin oikeesti, tuntuu todellisemmalta ku tietää kuka siellä kirjottelee :)

    VastaaPoista
  2. T: Veit sanat suustani :). Se onki mukavaa kun saa tavallaan blogille kasvot. Ja joskus tekis mieli tutustuakkin tätä kautta uusiin ihmisiin :). Mullaki aina ajatuksissa kaikenlaisia ideoita pulppuaa kun sais vain tänne kirjoiteltua. Tämä on kyllä hyvä harrastus, vaan on tässä just niitä huonojaki puolia. Toki olisi kiva laitella lapsista enempi kuvia mutta haluan kuitenkin suojella heidän yksityisyyttä. Kiitos kivasta kommentista :). Kommenttien voimalla sitä monesti jaksaaki sillon ku tulee se lopetan just- tunne :)

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3