lauantai 7. kesäkuuta 2014
Viikko on vierähtänyt ulkoillen. Nautittu lämpimistä ilmoista pienten kanssa. Kaivuri on käynyt siistimässä vanhan talon vierustat, vihdoin. Näyttää hieman fiksummalta, kun ei olla vieläkään päätetty mitä rakennukselle tehdään. Suunnitelmia kyllä on monenlaisia. Katsotaan mihin päädytään, ensin kuitenkin pitää tehdä muut hommat valmiiksi. Kukkapenkkejä olen laitellut ja kun vanhan talon vierustoilta löytyi porakiviä, on niistä saatu ihanat reunukset yhteen uuteen kukkapenkkiin joka odottelee että sitä aletaan tekemään. En malta odottaa että J. kerkeää auttaa mua näissä hommissa, tosin ehkä tärkeämpää on tehdä ne portaat takaterassiin ja ja lista on loputon.. E. on innoissaan pukkaillut vauvaa ja nallea ulkona, istunut hiekkalaatikolla ja kiikkunut. Normaaleita arkisia päiviä.


Aurinkoista viikonloppua

Hanna

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää teidän pihapiiri! Ois kiva nähä vähän laajempia kuvia siitä. :) Siintääkö tuola yhessä kuvassa järvi tai meri?
    Ja tuo vanha talo <3 ...mää vaan rakastan kaikkea vanhaa. Älkää vaan purkako sitä jos suinki mahollista säilyttää. :) -Kati-

    VastaaPoista
  2. Kati: Kiitos kivasta kommentista. ü. Pitääpäs kuvailla pihapiiriä vähän laajemmasti nyt kun kesäkin on tullut. Siellä siintelee järvi, tästä meidän tontilta rantaan on 150m eli tosi lähellä rantaa pienellä mäellä. Tämä on siis vanha pihapiiri missä hirsitalo ja hirsiaitta. Tarkoitus olisikin hyödyntää rakennus jotenkin kun itsekkin pidän vanhasta kovasti. :). Kaikki vanha on niin kaunista <3. Toki tuo talo ei nyt mitenkään silmää hivele kun siitä on ulkovuori purettu ja sieltä täältä vähän repsottaa, mutta kunnostamalla ja esim uudelleen verhoilemalla ois varmasti ihan kivan näköinen. Sisältä voisi osittain jättää hirsipinnalle.

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3