maanantai 16. kesäkuuta 2014Rakastan niin asua täällä maalla. Ei hälinää, vain muutama naapuri, oma rauha. Kun katselee takaterassilta järvelle mieli rauhoittuu. Kesä on muutenkin ehdoton lempivuodenaika, joka paikassa on niin kaunista ja lämmintä. Ulkona on tullut laitettua kukkapenkkejä sen verran kun vauvan hoidolta on kerennyt, J. on rakennellut takaterassia mikä on kohta valmis. Eli talo alkaa olla oikeastaan viimeistä vaille valmis.
Tuo pieni rantapolku lähtee melkein meidän takapihalta ja menee suoraan rantaan missä tuleekin piipahdettua useasti. Joskus kun kaikki on täällä pihalla valmista, pitää laittaa rantakin kuntoon niin voi vietellä kesäiltoja sielläkin.

Tervetuloa uudet lukijat, olen teistä jokaisesta iloinen ja mukavat kommentit piristävät aina.

Ihania kesäiltoja

Hanna

6 kommenttia:

 1. Tuo teijän talo on kyllä tosi hyvän värinen! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Jenna :). Tykästyin mun sedän talon väriin kun ne rakensi ja pyysin värikoodin niin saatiin varmasti oikea väri :). Tykkään kyllä itekki hirmusti ja passaa jotenki tänne ympäristöön hyvin :). Vaikka mietin vaaleata taloa niin silti tämä tuntu paremmalta :)

  VastaaPoista
 3. Teilä on kyllä hieno talo ja ihanat pihat! :)

  VastaaPoista
 4. Jenni: Kiitos kovasti :) pihat on vielä kesken mutta liekkö ne ikinä on valmiit lopullisesti :). Aina jotain pientä laitellaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihana koti teillä! Ja piha on kans ihana vaikkei vielä valmis ookkaan. Mutta se onki mukavempi tehä pikku hiljaa pihaa valmiiksi, ettei kiireellä pilaa ja tee hätiköityjä päätöksiä :) Hyvää juhannusta teille! -Kati-

  VastaaPoista
 6. Kati: Kiitos :) Siinähän se viehätys onkin kun pikkuhiljaa laittelee, vaikka sitä haluaiski kaikki heti nyt :). Kiitos samoin <3

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3