sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Pienen ensimmäinen juhla

Meidän pienimmäinen on saanut tänään nimen. Ihan ensimmäiset juhlat on siis vietetty. Ristiäiset sujui oikein mukavasti. Kukkakimppuun olin oikein tyytyväinen, juuri sellainen kuin olin ajatellutkin. Neilikat oli oikea valinta ristiäiskimppuun, niin suloisen pörröinen tästä tuli. Lisäksi siellä täällä oli maljakoissa omenapuunoksia kun niin kauniisti ovat kukassa. Hyvä mieli jäi tästä päivästä.

Hanna

8 kommenttia:

 1. Onpas ihania kukkasia. :) ristiäiset on kyllä niin kaunis ja kiva juhla. :)

  VastaaPoista
 2. Saikku: Kiitos :). Samaa mieltä, ristiäiset on aina ihania :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!
  Piti tulla kattoo et minkä näkönen olitkaan ;) Alko vaivaa että näinköhän sut äsken Halpa-Hallissa? Vai olikohan se joku sun sisko.. Ollaan matkalla Ouluun, niin pikasesti ohimennen pyörähin kaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. T: Kyllä mä tänään Halpa-Hallissa oon käyny pikasesti kesken kotihommien :). Että voi olla paljon mahollista. Mua jäi nyt vaivaamaan. Yhteen ihmiseen voisin yhdistää sinut ü

   Poista
  2. Mun sisko on kyllä erinäkönen, vaaleempi kiharapää joten tuskin :). Olin vaan ehkä niin räjähtäneen näkönen ;)

   Poista
  3. Noniin, olit se sitte varmasti sinä! :) Sulla oli hiukset kiinni niin näytit eriltä, etten heti hoksannu, mut silmistä mietin että sussa oli jotain tuttua. Jälkeenpäin vasta tajusin että oisikko se ollu sinä!? Pari kertaa taiettiin "törmätä" ja sit tulin kassajonoon ku olit kassalla :)

   Poista
  4. Olin se minä. Mä kiinnitin suhun huomiota ku sulla oli niin sievät hiukset ja laitettu kauniisti. :). Empä ois arvannu että kirjottelet just sellasta blogia mitä seurailen vaikken usein kommentoikkaan mitään :)! ja mulla useesti on ne hiukset oikeesti kiinni miten sattuun nutturalla ;)

   Poista
  5. Voi kiitos kohteliaisuudesta! :D Letitin hiukset autossa ilman peiliä ;) Sillonhan se paras kampaus tuleeki ku ei liikaa tällää ;) Mullaki yleensä miten sattuu nutturalla, se on niin helppo vetästä ja varsinki kesällä ;) Sulla ei oo varmaan täällä ollu hiukset kii kuvissa, niin ei heti osannu yhistää :) Vaikka näyttäähän sulla tosiaan tossa profiilikuvassa olevan hiukset kiinni :)

   Poista

Kiitos että kommentoit <3