perjantai 16. toukokuuta 2014

Pikku kurkkaus meidän päiviin 

Täällä on opeteltu uutta arkea. Sunnuntaina tulee jo kuukausi siitä kun pikkuinen syntyi. Masuvaivat ja pulauttelu ovat lisääntyneet viimeisen viikon aikana kovasti ja päivät kuluvatkin itkevää vauvaa kannellessa ja hoivailessa. Ihmeesti yöt ollaan aika hyvin nukuttu. Aurinkoisina päivinä ollaan menty ulos leikkimään, kun vauva on rauhoittunut vaunuihin nukkumaan. E. viihtyy hiekkalaatikolla ja kiikussa, touhuaa jo hetken omia juttujaan ulkona niin minä olen istunut portailla ja virkkaillut tai ollut vain. Pitää yrittää nyt pitää niistä omista pienistä jutuista kiinni, kun päivät menee aika samalla kaavalla. Mutta kuinka nautinkaan, kun saan nuiden pienten kanssa olla kotona <3.

Kukkapenkeissäkin on ruennut vihertämään ja odottelenkin jo kovasti että saan rueta enemmänkin tuolla pihalla touhuilemaan. Ihanaa taas istuttaa kesäkukat ja laittaa terassit kuntoon. Toivottavasti tämä blogikin alkaa pian piristymään, kun kesäkin tulee ja on mukavempi kuvailla kun talven pimeydessä. Tosin sittenpä se aika meneekin ulkona :).

Että täällä ollaan vaikka päivitystahti ei ole mikään päätä huimaava.

Hanna

9 kommenttia:

 1. Tsemppiä kovasti vauva-arkeen! Niinbsulosia teijän pienet.<3 Täällä viikon vanha pikkuinen ja toistaiseksi mennyt todella hyvin, vauva tyytyväinen. :) Aivan ihana nuuhkutella tuota vastasyntynyttä.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Meillä alko joskus kahenviikon iässä masuvaivat, mutta johtuu ehkä mun kovasta maidontuotannostaki osittain :/, :).tosi ihana ku on kiltti vauva. Meijän E. Oli niin unelma vauva, tosi kiltti <3. Mutta on nää vastasyntyneet niiiin ihania <3

   Poista
 2. voi miten ihana nyytti! <3

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko kommentoida vanhaan tekstiin. Mistä oot löytänyt nuo Marimekon lumimarja pussilakanat? Itse en oo nähny noin ihanan värisiä lakanoita. Ja ihana blogi! :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä nuo on aivan herkut. Siitä on jo monta vuotta aikaa kun nämä ostin Oulaisten Muotikeskus Ojalta Marimekon puolelta. Siellä ei kyllä enää marimekkoa myydä. Voisiko olla jo poistunut väri?. :). Kiitos kovasti :)

  VastaaPoista
 5. On varmaan poistunut, kun en oo marimerkon liikkeissä enkä verkkokaupassa nähnyt. Pitää toivoa että joskus vielä tulisi myyntiin :)

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3