torstai 24. huhtikuuta 2014

Vauvan tuoksuaVihdoin pitkä odotus on takana, kun sunnuntai-iltana pikkuinen prinsessa syntyi meille. Olo on niin onnellinen kun kaikki meni hyvin ja saimme näin ihanan kultakimpaleen. Ollaan yhdessä täällä ihasteltu uutta tulokasta vaikka E. meinaa olla melko mustasukkainen, mutta tottuu kyllä varmasti aikanaan. Tällaiset vauvan tuoksuiset terveiset täältä.

Rakkaudella Hanna

10 kommenttia:

 1. Oi että, onpas ihania kuvia! Paljon onnea teille :)

  VastaaPoista
 2. Onnea ja Jumalan siunausta koko perheelle! Ihana nyytti <3

  VastaaPoista
 3. Oi,paljon onnea ja siunausta teidän perheelle pienestä prinsessasta!<3 Täällä odotellaan vielä pikkuista. :) supistusten kourissa. Aikanaan Se mustasukkaisuuskin menee ohi. Meillä Se kesti neitin kohdalla vuoden. Siihen asti oli pojan kimpussa koko ajan,mutta onneks Se on yksilöllistä tuo mustasukkasuuskin. Kaikilla ei kestä niin kauaa. :) tsemppiä uuteen arkeen! :)

  VastaaPoista
 4. Lämpimät onnittelut koko perheelle, siunausta pienen askeliin. Pikkuisen syntymä on vaan aina niin ihmeellinen ja ihana asia! Alun mustasukkasuuden jälkeen hyvin nopeasti lapsista tulee niin tärkeät toisilleen, aina aamulla täytyy kurkistaa missä se pikkuveli onkaan..:) näin ainakin meillä.

  VastaaPoista
 5. Suloinen pikkuneiti. <3 Nauttikaa nyytistänne, se on niin hetken vain pieni! Paljon onnea vielä tätäkin kautta koko perheelle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille onnitteluista :) <3. Täällä on nautittu pienestä prinsessasta.. Mustasukkaisuuskin on hieman laantunut alusta mutta toivotaan ettei vuotta sentään kestäis ;).

  VastaaPoista
 7. Oi ihanuus! Paljon onnea ja siunausta koko perheelle!

  VastaaPoista
 8. Voi ku ihana! Lämpöiset onnittelut koko perheelle!

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3