tiistai 11. helmikuuta 2014

Raskauskuulumisia
Ajattelin ensin etten täällä blogissa julkaise vauvamahakuvia tai muutakaan, mutta muutin mieleni. Raskausviikkoja on nyt tasan 30 kasassa. Masu on kasvanut hurjasti ja pieni liikkuu kovasti. Olen niin ylpeä tuosta kummusta jota kantelen mukanani. Raskaus on sujunut vaihtelevasti. On niin vaikea sanoa että ei kaikki ole mennyt ihan niinkuin olisi toivonut, mutta silti tuntuu ettei tässä asiassa saisi valittaa vaan kärsiä kaikki mitä eteen tulee, saanhan kuitenkin ihanan pienen lapsen sen jälkeen. Kuten osa varmaan muistaakin kova migreenikierre, pisti päiväjärjestyksen ihan uusiksi ja vasta kahden kuukauden ja yhden kortisonikuurin jälkeen alkoi helpottamaan hieman, niin että selviän ilman joka päiväistä kovaa särkyä. Lukuisat hierojakäynnit myös auttoivat paljon ja niitä jatkan kunnes vauva syntyy. Myös kovat pahoinvoinnit ovat vieneet osansa. Olen kuitenkin nauttinut, nauttinut niistä pienistä potkuista ja liikkeistä, siitä että tiedän mikä palkinto odottaa meitä. Iloinnut siitä että E saa pikkusiskon- tai veljen. Raskausviikolla 28 jäin kokonaan pois töistä, kun selkäkivut ja supistukset alkoivat olemaan sitä luokkaa, ettei ollut muuta vaihtoehtoa. Olo on helpottanut, kun on saanut olla kotona. Hoidella vain normaalit kotiaskareet ja tehdä sen verran kuin jaksaa. E on ollut iloinen kun on saanut olla kotona, vaikka hoitopaikka olikin mitä ihanin. Nyt me nautitaan yhdessä olosta ja odotellaan että pikkuinen syntyy. Pieniä hankintoja on tullut tehtyä ja äitiyspakkauskin saapuu varmasti hetken päästä kun sain vihdoin paperit lähetettyä.

Pieniä sisustusuutuuksia on tullut kotiinkin, tyynynpäällisten muodossa. Tulppaaneita tulee taas ostettua lähes joka viikko. Pieni piristys arkeen.

Hanna

12 kommenttia:

 1. Oi <3. Ihana masu! Ikävä omaa masupalleroa...

  VastaaPoista
 2. Manna: Sitä kyllä tulee ikävä vaikka tässä vaiheessa tuntuu että olisi jo kiva palata takaisin normaaliin kokoon :). Mutta vauvamahat on ihania <3

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen ikävöinyt ihania suuria vauvamahojani - ja raskauksia! Mulle on siunaantunut kaksi ylihelppoa raskautta joten olen saanut nauttia raskauksista täysillä, ja olen ollut siitä kyllä onnellinen!
  Ihailen myös aina muiden mahoja, ne on niin söpöjä. :)
  Toivottavasti loppuraskautesi sujuu hyvin, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä salaa kadehtinut sellaisia joilla raskaudet sujuu niin helposti. :). Mutta onneksi edes joillakin. Ihailen minäkin, oma ei näytä läheskään niin ihanalta :D. Toivotaan parasta, kiitos :)

   Poista
 4. Hih :) Jospa minäkin saisin kokea sen joskus vielä uuelleen!

  VastaaPoista
 5. Oi, kun on nätti masu <3
  Huvittava kun mennään niiin samoilla viikoilla. Itelläki huomenna tulee tasan 30 täyteen ;) Tsemppiä loppu rutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3. Se on kyllä huvittavaa :) saapa nähä miten lopussa käy, tuleeko sama synttäripäivä pienille :). Sitä samaa sinne!.

   Poista
 6. Söpö maha, nauti vielä mahasta kun voit! Kohta teillä on jo pikkuinen sylissä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan, vaikka onhan tämä jo tukalaa :). Niin on onneksi <3

   Poista
 7. Sielläkin niin söpö vauvamasu!:) Alkuraskaudesta kyllä nautti, enää ei voi sanoa samaa, kun on niin kipeä, mutta päivä kerrallaanmennään!:) tsemppiä raskauteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siellä :).. Mulla taitaa olla toisin päin, vaikka ei tämä loppuajankaan kolotus ja särky kovin kivaa ole. Toivottavasti sulla helpottais vähän, vaikka taitaa olla että vain synnytys helpottaa. Samoin sinne :)

   Poista

Kiitos että kommentoit <3