keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Viime vuonna tähän aikaanSelailin vanhoja kuvia ja voi kuinka ihanan valkoista on ollut viime vuonna tähän aikaan. Aurinkokin pilkottaa monessa kuvassa, kun nyt sitä ei ole näkynyt aikoihin. E on kasvanut niin paljon vuodessa, ihan liikaakin ;). Kaipaan niin sitä lunta ja pakkasta tänne. Huomaan että kukkien osto on vähentynyt sitten viime vuoden, täytyy ryhdistäytyä.
Näistä kuvista valitettavasti myös huomaa sen että joko meidän kamera on sanomassa sopimusta irti tai sen asetukset ovat pahasti sekaisin ja kaipaa huoltoa.. Sen verran huonolaatuiseksi on menny kuvat, vaikka sama kamera onkin. Ehkä olisi viisainta kantaa se huoltoon pikimmiten, sen verran vähäiseksi kuvaaminenkin on mennyt huonojen kuvien myötä.. Ja bloggaaminenkinon alkanut ärsyttää kun kuvat eivät ole sellaisia kuin haluaisi.

Hanna

3 kommenttia:

 1. Upeita talvikuvia! Haikea olo tulee, kun niitä katselee. Tänään liukastelin jää-vesisohjossa autolle, takapihalla näkyy nurmikko jne. En tiedä mikä tämä sää on, ei ihan tammikuulta tunnu :( Kurjinta on että lapsille ei oikein ulkona ole mitään tekemistä, kun maisema on jäätä, mutasohjoa tai vetisiä lumilänttejä.
  Miten raskaus sujuu? Olisi kiva lukea päivitys siitä, onko masu kasvanut jne.
  Siunattua alkuvuotta ja odotusaikaa!

  VastaaPoista
 2. ompa ihania kuvia! minkälainen kamera sulla on?

  VastaaPoista
 3. Sirpa: Kiitos :). Ei tunnu Tammikuulta ei, vaikka saatiinkin pakkasta ja lunta VIHDOIN :).. Raskaus sujuu vaihtelevasti, ehkä siitä mainitsenkin tulevissa kirjoituksissa tai sitten en :).

  Anonyymi: Kiitos :). Ei järkkäri mutta ei ihan peruskamerakaan. Jotain siltä väliltä :). Canon merkkinen ;)

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3