lauantai 21. joulukuuta 2013

Joka vuosi ne jaksavat ihastuttaa..
Osa joulukorteista on päässyt keittiön seinälle ilahduttamaan. Jälleen niin ihania itse tehtyjä sekä lapsista otettuja valokuvia. Luonnollisesti en julkaise täällä lähikuvia valokuvakorteista ü. Ihanaa saada oikeaa postia, nykyään helposti lähettää tekstiviestin ja soittaa, mitä että kirjeitä rupeaisi rustaamaan. Toivottavasti nämä ihanat joulukortit eivät koskaan katoa, vaan niitä lähetettäisi jouluna Aina!. Ehkä saitte vinkkejä ensi joulun askarteluihin ;).

Hanna

2 kommenttia:

  1. Just samoja mietteitä oon minäkin tänäjouluna miettiny. Vielä saatiin paaaaljon kortteja, mutta enemmän saatiin netin välityksellä tai tekstiviestillä joulutervehyksiä kuin ennen. Onhan nekin tietysti mukavia, mutta kyllä noita aitoja ja oikeita joulukortteja ei mikään voita!! Niin mukavaa mennä hakemaan postia joulun aikaan, ku aina on laatikossa myös joulukortteja. Ja meillä kans laitetaan kaikki kortit joulun ajaksi seinälle, niitä on niin mukava ihastella siellä ja lapsetkin aivan mielissään aina kattelee varsinki just niitä toisten lasten kuvakortteja!

    VastaaPoista
  2. T: Meilläkin E ihastelee juuri muiden lastenkuvia korteista :) osottaa sormella ja kaikki on "ihana". :). Meillekkin tuli muutamia jouluntoivotuksia tekstarilla yms,..

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3