tiistai 22. lokakuuta 2013

Laatuaikaa

Yksi pikku puhelu kummitätille ja pikku termiitti pääsi Hoploppiin. ;)
Täällä on elelty normaalia arkea eteenpäin. Vihdoin 1- vuotis kuvatkin ovat päässeet seinälle. Nemmun kanssa ollaan vietelty laatuaikaa aina silloin kun mun migreeni on antanut periksi. Kun on niitä päiviä että sohvalla viltin alla tulee pötköteltyä enempi kuin tarpeeksi on yhdessä olo sitäkin mukavampaa <3
J veti ruohonleikkurilla Nemmua pulkassa kun lumi satoi maahan, voi sitä riemua. Itse ikkunasta seurailin niiden kahden touhuja ja ajattelin että miten ne miehet ovatkaan niin kekseliäitä!. ja lapsilla on hauskaa :).
Ihanaa kun lumi on satanut maahan ja tuonut vähän valoa tänne harmauteen. Vaikka kylmät ilmat ei niitä lemppareita ole, mutta ihana vetää villasukat jalkaan ja poltella kynttilöitä sisällä lämpimässä ü.  Ps. Jos teillä on jotain postaustoiveita niin voisin niitä toteutella ajan mittaan. :)

Hyvää tiistaita kaikille <3

Hanna

1 kommentti:

  1. Voi ompa ihana nähä, että ruohonleikkuria käytetään jonkun muunkin talossa näin. :D (ja meillä just samanlainen leikkurikin;)) Ihan huippuja nuo ukot ku keksii sellasta mistä lapset varmasti tykkää.

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3