torstai 12. syyskuuta 2013


Tänään, muutaman päivän kuumeilun jälkeen uskallettiin pistäytyä ulkona haistelemassa syksyä. Nemmulla on korvatulehdus ja nenä vuotaa, kuumettakin.. Yllätys, myös minä olen ollut kuumeessa ja karmivassa flunssassa. Enkä voi sanoa vieläkään että olisin parantunut. Hiljaista on ollut myös blogissa. Ehkä jossain vaiheessa täälläkin selviää miksi blogi ei päivity kovinkaan tiuhaan tahtiin.. Lopettamistakin olen harkinnut, mutta en kuitenkaan. Silti on mukava joskus käydä kirjoittelemassa kuulumisia ja lukemassa niitä muutamia kommentteja mitä on tullut. ü. Sisustusinto varmasti iskee minuunkin kun syksy etenee, ainakin niin on käynyt joka vuosi. ;).    Ps. Kiitos Linda haasteesta, koitan tehdä sen tässä kun aikaa on ü

Nautitaan näistä ilmoista vielä kun on lämmintä ja aurinkoista.

Hanna

3 kommenttia:

 1. Kauniita syksyisiä kuvia! :) Sulonen nemmu! Elä ihmeessä lopeta, siis jos yhtään tuntuu siltä, päivittele fiiliksen mukkaan niin se on sitä voimaannuttavinta bloggailua, kun ei ota mittään paineita. Mutta toki jos tuntuu, että innostus loppuu niin eihän sillon kannata blogata, jos ei nauti siittä. :) Tsemppiä sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Ei se haittaa vaikka uusia päivityksiä ei tulis joka päivä tai ees joka viikko! Vielä enemmän niistä kai sitten nauttii kun ne on ns "harvinaista herkkua" :D Ja tämä blogi ei oo sun työ, älä siis ota paineita vaikka välillä ei innostaiskaan.:) Tsemppiä sinne, toivottavasti se innostus löytys, sääli ois jos näin kiva blogi kokonaan katoais.

  VastaaPoista
 3. Saikku: Niin, sillain oon päivitellytkin fiiliksen mukaan :). Toisinaan vaan on niin kiireistä että tuntuu ettei blogille ole aikaa, ei vaikka haluaisikin :) Jatkan, mutta tahti on mitä on ü.

  Pinja: Ainakin itse tykkään siitä että päivityksiä tulee sillain sopivaan tahtiin :) ne on jotenkin mukavempi lukeakin kun niitä ei tule monta kertaa päivässä :). Aika hyvin sanottu. Kiitos paljon <3.

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3