sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Syksyä portailla ja aamun touhut
Illalla kävin pienen metsälenkin ja keräsin sammalta, käpyjä ja nappasin puusta muutaman omenan. Täytin vanhat ämpärit kivillä ja hiekalla, asettelin sammaleet ja muut päälle. Callunat saa odottaa hetken, laitan ne sitten myöhemmin.  Vähän erilaista mitä olen normaalisti laittanut näin syksyllä. Toiseen laitoin myös ruosteisen hevosenkengän koristeeksi. Mielikuvitus rajana, näistä saa tehtyä vaikka mitä ihanaa. 
Tämä sunnuntaiaamu on lähtenyt rauhallisesti käyntiin. Saa oleskella yökkäri päällä pitempää, syödä aamupuuron rauhassa. Nemmun leikit on niin ihanaa katseltavaa, nytkin istuin sohvalla ja vaivihkaa niitä seurasin. Pupu vaunuihin ja menoksi. ü. Tuo oma pieni pörröpää on niin rakas <3. Nyt ajattelin keitellä kahvit ja kaivella sen eilisen jätti irtokarkkipussin esiin. ;)

Hyvää sunnuntaipäivää kaikille <3.

Hanna

2 kommenttia:

  1. Ompa nätit istutukset teidän portailla! Kaikkeen ei tosiaan aina tarvi rahaa, vain ainoastaan mielikuvitusta ja luovuutta. :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos. :). Ne oli kyllä sellaset pikavärkkäykset mutta kivaltahan nuo näyttää :). Ei tarvi ei, sen ku muistas aina ;)

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3