keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ystävän kodissa

Tiedättekös, on aivan ihanaa omistaa työkaveri joka on kiinnostunut samanlaisista asioista kun itse. Sellainen jonka kanssa juttu luistaa ja on kiva olla ü. Tänään pääsette tekemään pienen kurkkauksen tämän ihanan naisen kotiin. Kun joku joskus luonnehtii sisustustani maalaisromanttiseksi, ajattelen aina että voi... näkisittepä tämän kodin niin tiedätte mitä se maalaisromanttinen sisustus on. :).  Vaikka kyllähän minunkin sisustus on maalaisromanttista omastakin mielestä :).  Paljon kodista jäi kuvaamatta ja paljon olisi ollut vielä sellaista mitä olisin täällä halunnut jakaa myös teidän kanssa, mutta ehkä joskus toisella kertaa. Ja siihenkin oli syy, Nemmu nimittäin olisi mielellään pistänyt järjestyksen ihan uusiksi.Tämän lankarullatelineen annoin lahjaksi hänelle, tästäkin oli tehty näin hieno ü


Voiko sanoa muuta kuin Suloiset <3Pihallakin oli ihania pieniä yksityiskohtia joka paikassa. Ihana ihana koti. Meillä ei vain ihan nuin valkoinen menestyisi, eikä pienet tavarat pysyisi paikoillaan. Kiinnostaako nähdä lisää tätä kotia? <3. 

Hanna

Ps. Käykäähän kurkkaamassa puistonkulma.blogspot.fi

4 kommenttia:

 1. No niin, jopas jotakin..tuo ensimmäinen kuva ei miellytä silmää, sille täytynee tehä jotain loman aikana :) Kiitos tästä!

  VastaaPoista
 2. Voi sun kans :). oon niin katteellinen sun lomasta

  VastaaPoista
 3. Niin nättiä kyllä. :). Lisää kuvia kiitos :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Seuraavan kerran kun käyn niin voisin kuvailla enemmänkin :)

   Poista

Kiitos että kommentoit <3