sunnuntai 4. elokuuta 2013

Aurinkoinen Kuopio


Vasemmassa yläkulmassa on tuo keltainen kuppi, voin sanoa että tämän ikäiselle karmea kokemus, oikea tappo vehje. Minähän työnsin itseni kuppiin ja eikun menoksi!.. niin, kuppi ei pysähtynyt vaan meni järkyttävää vauhtia, niin kauan että Julle ymmärsi tulla päästämään pälkähästä. Siinä oli tälle kesälle mun huvipuisto, sen verran huono olo tuli.

Vietettiin viikonloppu aurinkoisessa Kuopiossa koko pieni perhe. Reissu oli onnistunut vaikka Nemmu tuli jälleen 39 asteen kuumeeseen, mutta onneksi vasta reissun lopussa. Lauantaina me käytiin 1,5 h risteilemässä. Oli mukava kokemus kun aurinko paistoi täydeltä terältä, ihana tuuli viilensi ja ihmiset oli hyvällä tuulella paitsi meidän Nemmu, ja maisemat oli hienoja. Tänään me käytiin Ikeassa ja vähän shoppailemassa, sen mitä Jullen hermot kesti. On syöty jätskiä niin että ainakin tän viikon kiintiö on täynnä, niin tai sitte tän päivän :). Leikkipuistossa käytiin leikkimässä ja meidän touhutäti oli enemmän kuin innoissaan. :)
Onhan se eri reissata reilu yks vuotiaan kans, mitä että kahdestaan. Ehkä sitten joskus kun Nemmu on isompi ja minä raskin sen jättää hoitoon hetkeksi niin lähdetään ihan kaksin liikenteeseen :). Mutta voin sanoa että reissu meni oikeenkin kivuttomasti kun välillä leikittiin, syötiin ja oltiin vain. Ilman mitään aikataulua. Hotelli oli hyvä, joskin paremmissakin olen ollut. Ihana ihana viikonloppu takana. Huomenna paluu arkeen. ü. Viime postauksessa puhuin jo syksystä, tänä viikonloppuna se on tuntunut vielä aika kaukaiselta. Kiinnostaako Ikean ostokset? :)

Hanna

9 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. :) meki tehtiin vuosi Sitte kesällä reissu Kuopioon ja tykättiin kyllä tosi paljon! :) käytiin kans tuo samainen risteily ja onnistu hyvin Sillon 1,5v ja 3kkn kanssa. :D vaikka olihan Se erilaista ku kaksin ois käyny. Tänä kesänä taas huomattavasti helpompi ollu reissata ku lapset jo niin "isoja", että kumpiki jo juosta viipottaa. :) Sää oot muuten leikannu hiukset? :) miten raskit leikata pitkät pois? Vaikka sulle kyllä passaa tosi hyvin nuot lyhyemmmätki. Mää en kyllä vielä raaski leikata, vaikka elämän on ollu pitkä tukka mutten siltikkää raaski luopua siirrä. ;) eipä sitä onneks tarttekkaa,jos ei halua. :D

  VastaaPoista
 2. Saikku: On siitä jo aikaa ku oon ne pätkässy poikki. :). Jotenki kyllästyin ja leikkasin kerroksittain ja sille tielle jääny ü. Ne on ollu vielä lyhyemmätki jossain vaiheessa. Ehkä palaan vielä niihin pitkiin, oli ne sen verran ihanat :). mutta laittaminen on kyllä työläämpää niitten kans. :).Mullaki kyllä meni hetki ennenkuin rohkenin leikata, mutta vaihtelu virkistää :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Kuopio on kaunis kesäkaupunki.
  Kyllä kiinnostaa Ikea-ostokset!! Minun pitäisi tämän vuoden puolella sinne reissu tehdä. Tarvitaan lisää kirjahyllyä (meillä Ikean perusostos) ja aina sieltä tarttuu jotain kivaa sisustusuutuutta mukaan.
  Kiva oli saada kasvot bloggaajalle eli kiva kun laitoit kasvokuvan :) Sitä mä vaan mietin, miksi ihmeessä kaikki bloggaajat on niin pikkuisia ja siroja? Olenko mä päässyt huiman pituuteni kanssa salaa livahtamaan bloggaajien joukkoon ja kaikki muut tosiaan on mallia minimissi :D

  VastaaPoista
 4. Sirpa: Siellä oli kyllä niin hieno ilma ja kivat maisemat :). Mä taas haluaisin päästä eroon tuosta meijä ainoastakin kirjahyllystä :). Kiitos vain :). En minä mikään kovin pitkä ole kyllä, mutta pehmustuksia on kyllä tullut iän mittaan :P.

  VastaaPoista
 5. Kuopio on ihana paikka :) kiinnostaa ostokset!! Minäkin aikoin ne mun ostokset kuvata mutta en oo joutanu :D. Ps. Olet niin kaunis! Uskaltaisko sitä itekki leikata hiukset...

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia, varmaan kiva reissu! Mukava tosiaan nähä kasvokuvaakin bloggaajista, vaikka ite en vihtikkään omaa kuvaani laittaa ;) Mies on niin tarkka, ettei ikinä antais mun laittaa kasvokuvaa blogiin.
  Laitahan vaan ikea ostoksia, ainahan ne kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 7. Manna: Voihan sitä aina kokeilla miltä ne näyttää lyhyempänä :) ja kasvaahan ne takasi.. Sulla on kyllä niin ihanat ja paksut hiukset että ne on kyllä huikeet nuinki :)

  Linnasalolla: Oli kyllä aivan ihana reissu ü. Oli se Julleki alkuun tarkka mutta on se vähä löysänny. En mä kyllä ite mielellään laitta kasvokuvia itestä enkä Nemmusta, mutta voi joskus laittaa. :)

  VastaaPoista
 8. Kuule emäntä, onko Emmalla ikeasta ostettu pupu, jos niin me ostettiin kans haaparannasta Tepelle samanlainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo oo ku Kapphallista :) samantapanen voi kyllä olla. <3

   Poista

Kiitos että kommentoit <3