perjantai 16. elokuuta 2013

Pihalla möyritään


Nemmun rakas setä


Eilen meille tuli kuorma soraa pihalle. J:n veli oli onneksi rattorilla levittelemässä apuna ja kävi siinä napurinmieskin rattorilla kärräilemässä. Vielä on paljon hommaa J:llä mutta, jospa kohta olisi tasaisempi/nätimpi piha :). Julle oli hakenu mulle myös kukkapenkkiin oikeat reunuskivet, vielä kun jaksaisi ottaa vanhat pois ja laittaa uudet tilalle. Alkaa pihallakin tapahtua. :). Tänään me kahvitellaan mun iki-ihanalla ystävällä <3, siellä odottaa Nemmua myös samanikäinen leikkikaveri. Joten mukava päivä tiedossa. Toivottavasti teilläkin on sujunut viikko hyvin :).

Hanna

2 kommenttia:

  1. Ihania kukkapenkkejä sulla. :) taijat olla viherpeukalo? Toisin kuin Tää täällä ruudun toisella puolen.:) meillä on kans möyritty pihaa viimes eilen. Kivituhka saatiin levitettyä ja ootetaan enää liuskekivien saamista. :) Pitäs itekki kuvata tuota pihaa,kun alakaa olla pihan nökönen jo. Ihanaa viikon loppua teille!:)

    VastaaPoista
  2. Saikku: Kyllä mulla ei viherrä peukalo vähhääkään :). Mutta jospa jotakin pientä tänne sais värkättyä. :). Me ei otettu kivituhkaa vaan pikkusen karkeampaa, mutta kuitenkin sillain että on sileän näköinen :). Hei kuvaahan ja päivitteleppä blogia, niitä on niin mukava lueskella :). Ja samoin <3.

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3