perjantai 9. elokuuta 2013

Perjantai


 


Tämän laitoin Nemmun huoneeseen ja sinne laitoin pikkuiset pehmolelut <3.

Tänään, kahdesta vapaapäivästä ensimmäinen. Mökki on hävityksenkauhistus, kun iltavuorojen jälkeen en ole jaksanut muutakuin kaatua sänkyyn ja aamulla tukka pystyssä säntäilly ja kasannu hoitoon vaatteet yms yms. ;). Tänään oli ihana juoda aamukahvit rauhassa, syödä aamupala hitaasti, pukea ne kaikkein isoimmat kollarit jalkaan ja haahuilla pitkin taloa ;). Sain sentään aikaseksi vihdoin selata koevedokset Nemmun yks vee kuvista läpi ja valita niistä ihanista kuvista ne parhaimmat, niitähän tuli aika nippu + se iso kehystettävä <3. Ajattelin tulla esittelemään teille ne Ikean ostoksetki tässä välissä, tosin en kaikkia hilpetöörejä jaksanut alkaa kuvaileen (tiedättehän ne "heräteostokset", kupit ja kipot).
Tyynyjä tarttui mukaan muutama ja ne pääsi meidän puusänkyä koristamaan, niin ja matto löytyi pariovien taakse. Vaikka suunnittelin sitä mummun virkkaamaa, mutta sehän sopii mihin vain vaikka Nemmun huoneeseen :)Mielestäni tuo harmaa mattoa passaa kivasti tuonne.

Minkälaisia postauksia te toivotte? kertokaa jälleen jos tulee mieleen jotain. Kommentit muutenkin piristävät aina ü. Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille <3

Hanna 

2 kommenttia:

  1. Tykkäät selvästi pastellisävyistä. :) Ja tyylisi on myös hieman maalaisromanttinen. Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Aivan oikein :) Maalaisromanttiseen suuntaan mutta ehkä hillitympi ja kuitenkin paljon muutaki :). mikä lie sekatyyli :) ja kiitos :)

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3