lauantai 10. elokuuta 2013

Mistä hyvät päivät on tehty? ü
Tämä päivä me ollaan vietetty mun vanhempien luona, Nemmu oli niin onnellinen ku sai tuon pikkuisen enon kanssa leikkiä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita sanoisinko. Minä nautiskelin olosta, lueskelin lehtiä, join äitin kans kahvia ja juteltiin maailman menosta. Syötiin hyvin, niin hyvin ettei taas viikkoon tarvi syödä ;).. mutta ku iskä tekee niiin hyvää ruokaa! ü. Illalla vielä leipasin J:lle synttärikakun ja herkuteltiin sitten koko pikku perhe myös kotona. Arvatkaapa kaks kertaa missä synttärisankari on tämän päivän viettäny?. No ainaki metsästäjen vaimot tietää missä :). Nimittäin kyyhkysenpyynti on alkanut tänään. :)

Kaks rakasta on jo nukkumassa. Ite ajattelin vielä hipsiä saunan löylyihin. Siitä on tämä hyvä päivä tehty, hyvistä onnellisista hetkistä <3. Pitää muistaa iloita ja olla kiitollinen siitä kuinka hyvin asiat ovat. Itsekkin sorrun siihen joskus, etten ole tyytyväinen mihinkään, ennenkuin herään ajattelemaan "mitähän vikaa tässäkin hetkessä loppujen lopuksi on". Jotkut vain jaksavat valittaa asiasta kuin asiasta. Ja  monesti olen miettinyt, että milloin onnellisuudesta on tullut niin kummallinen asia että kun siitä kertoo esim. blogissa tai facebookissa, niin se on joko valehtelua tai muuten vaan ärsyttävää lässytystä. Ainakin itse haluan kertoa asioista mitkä ovat hyvin ja murehdin omia huolia täällä talon seinien sisällä, enkä julkisesti Facebookissa tai muualla ja kerron mielummin ne kivat hetket täällä :). ps. 3 v kihlapäiväkin on tänään ü

Hanna

9 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja hyviä ajatuksia tuossa lopussa! Itsekkin oon viime aikoina jättänyt turhan valittelun ja nauttinut vain tästä hetkestä. Kuitenkin kaikki perusasiat on niin hyvin, että ei ole syytä valittaa :)

  VastaaPoista
 2. Biegga: Sitten kun alkaa mennä huonosti niin vasta sitten tajuaa että ehkä mulla olikin ne asiat hyvin sillon, ja sitten murehditaan sitä että miksi en sillon nauttinu :). Joten pitää elää hetkessä :). Ja kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Kiva bloggaus tää! :) Juuri näin, kukapa haluaa valittaa blogiinsa huonoja juttuja, ku voi jakkaa ne ihanat ja onnelliset, kauniit jutut! :) Ilohan sillon vaan suurenee entisistään niistä asioista, kun jakaa sitä iloa ja onnea muillekki! :)
  Tiiän niin tuon metästäjän vaimon tunteen, juuriki siittä syystä viettelen yksinhuoltajavklppua lasten kans. :D Mutta hauskaa on ollu! Meillä oli nimittäin kans tänään mummulapäivä! :D Oltiin mun porukoilla ja olihan meillä hauskaa! :D

  Paljon onnea 3v. kihlapäivästä teille!<3

  VastaaPoista
 4. Saikku: Minäki tykkään just sun blogista kun se on niin postiivinen ja kauniita asioita täynnä :) Niin vaikka ne onki siellä metällä, ei meidän tarvi nysvätä sitä aikaa kotona vaan keksiä tekemistä :). Kiitos <3

  VastaaPoista
 5. Voihan kyyhkysenpyynti, täälläkin vieteltiin lauantaina poijjaan kans kaksistaan aikaa, ei kyllä millään malttas oottaa sitä sorsanalotusta... ;) ihana postaus<3 onnellisuus todellakin pitää näyttäå. Kerranhan täällä ollaan ja eletään!

  VastaaPoista
 6. Manna: Sanoppa muuta.. :) Joo en minäkään, sehän se vasta onki!! :). Kiitos <3 minustaki!. Ihmiset on vain niin kateellisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kateutta sen täytyy olla jos tulee ihmettelemään toisen onnea... :) meitä on niiin moneksi.

   Poista
 7. Moi ystis <3 Teillä on niin mahtava sauna, meilläkin ois remontti jossain hamassa tulevaisuudessa ja haluan just tollasen saunan sitten :) Mulla ois sulle yksi kaappi täällä meillä, jos vain haet pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ihananainen <3!. Kiitos. ü jospa joskus sitten saatten sellasenki rakenneltua :). MINKÄLAINEN?. :) Heti tietoa mulle :). Päivitäppä kuule blogia niin saan lueskella :)

   Poista

Kiitos että kommentoit <3