sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Töissä

Pidän aina hiuksia kiinni töissä, kun lähihoitajana joutuu tekemään sellaisia töitä ettei itsellä ainakaan haluta kovin hiuksiin koskea missään välissä. ;). Lähes aina minulla on se sotkunuttura tai sitten vain hiukset ponnarilla. Sunnuntain kunniaksi laitoin perhosen koristamaan perus ponnaria, ettei aina ole hiukset niin tylsästi samallailla.


Hyviä vinkkejä otetaan vastaan hiustenlaiton suhteen.. ;)

Hanna

6 kommenttia:

 1. Ihanan tummat hiukset sulla :) vaikka en oo vielä töissä, mulla on melkeen aina hiukset kiinni :d niin helppoa!

  VastaaPoista
 2. Manna: Kiitos :). kesäsin tahtoo vaaleta kun aurinko paistaa. Nii mullaki on lähes aina kiinni se on niin yksinkertasta pistää se perus syttyrä päähän :P

  VastaaPoista
 3. Minäkin kehun sun hiusten upeaa väriä, todella kauniit! Mulla on väriä "maantie" :D
  Mulla taitaa olla suurin piirtein samanmittaiset hiukset kuin sulla. Tämän kesän suosikki mulla on ollut kaksi lettiä, ns pikkutyttötyyliin. Surkean lyhyet on vielä letit, mutta ne on ihan hauskan näköiset vaikka ikää onkin yli 30v. Ja jos on kuuma päivä, pysyy niska mukavan vilposena.
  Toinen hiusten kiinnitystapa mulla on sellainen "helmiverkko", jonka sisään saa hiukset survottua. Ei ole niin mummotyyliä, kuin miltä kuulostaa ja alkaahan tässä mummoikä lähestyä ;)
  Rannalle mennessä saatan pyörittää ison, ohuen huivin hiusten ympärille ns niskanutturaksi ja huivia riittää vielä päälaellekin. Tuo tyyli voisi toimia lähihoitajan töissäkin. Ainakin olisi hiukset suojassa, jos esim eritteitä lentelee.

  VastaaPoista
 4. Sirpa: Kiitos vinkeistä :). Onneksi työpaikalla on myssyt sitä varten että jos on eristyspotilaita tai vastaavaa. :). Hmm pitää ottaa selvää tuosta helmiverkosta, miksipä ei töissä voisi sellaista käyttää. :P.

  VastaaPoista
 5. ihanan väriset hiukset!:)
  Itse olen myös lähihoitaja, ja olen huomannut että donitsilla saa hiukset laitettua helposti jokapäivä. Tai perus ponnari, mutta osa ponnarin hiuksista letille, ihan nätti tulee :) lisäksi vähä erilaisuutta tuo jos osan hiuksista pyörittää pompulan ympärille ja kiinnittää pinnillä. Netistä löytyy aika helposti monen näkösiä vinkkejä :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos kommentista :) ja vinkeistä. Mä oon muuten tehnykkin niin että letitän osan niin se on kyllä ihan kivan näkönen. Netistä varmasti löytyisi jos minkälaista vinkkiä.

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3