keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tätä viikkoa

Eilen illalla tilattiin verkossa aika Nemmulle Terveystalolle. Tänään hurautin sitten naapuripaikkakunnalle käyttämään pientä lääkärissä. En voi muuta kuin suositella Terveystalon palveluja kaikille, netistä voit varata ajan kätevästi ja palvelu on todella ystävällistä paikanpäällä :) ei pitkiä jonotusaikoja ja alan asiantuntijalle voit mennä oli vaiva mikä hyvänsä. Poistuttiin sitten muutaman reseptin kanssa lääkäristä. Jospa yskä/flunssa/kuume alkais helpottaa ja yötkin nukuttaisi tässä talossa eikä valvottais. Lääkärin jälkeen käytiin vähän juomaan mehua ja mamma söi ihanan subin NAM sitten jatkettiin matkaa kotiin. ü
Ollaan me keretty pikkusiskon kanssa kahvittelemaankin tällä viikolla, on kiva nähdä edes vilaukselta toista <3. Tuppaa olemaan joskus turhan kiireistä, niin ettei ketään kerkeä nähdä vaikka haluaisi.Huomisen päivän me pietään paussia hoijosta että pikkuinen saa levähtää rauhassa kotona. Löysin viikko takaperin ihanat pikku matot, ne ovat nyt Nemmun huoneen lattialle levitettyinä. Näyttää heti paljon kodikkaammalta. Mutta ne tärkeimmät jutut kerkeää vaihtaa ennen työvuoron alkua vaikka siinä lähikahvilassa kahvi kupin ääressä. <3Nemmun huone näyttää lähes aina tältä, lelut sikin sokin miten sattuun pitkin lattiaa. Meneppä siivoamaan niin kaksi sekunttia ja huone näyttää samalta. Näillekkin olisi hyvä hommata joku oma säilytysratkaisu niin pysyy joku järjestys talossa ;). Mutta se on Nemmun huone ja siellä on pienen ihmisen järjestys ü. Ja koko huone on kesken sisustusta myöten, joten ei kannata pienistä ressata.
Viime vuonna me kylvettiin jo takapihalle ison kiven juurelle liljoja. Nyt ne siellä ovat keskeneräisessä kukkapenkissä nupulla ja kohta varmasti aukeavat. Niin ihania kukkia :). Ja kirpparilla kun pyörähdin löysin viimeisenkin pänikän oven eteen, ompahan nyt kaikilla kolmella ovella omat tuhkakupit...

Kiitos teille ihanille jokaisesta kommentista ja tykkään/hymyilin napin painajille kiitos myöskin, sekin tuntuu niin kivalta kun huomaa että täällä joku käy kurkkimassa. ü. 

Hanna

3 kommenttia:

 1. Voi, paranemisia pikkuselle! Ikävää aina ku pikkuset sairastaa, ne on niin raukkoja! Liljat on kyllä niin parhaita kukkia, rakastan niitä! Ei liene sattumaa, että mun tytönki nimi on lilja. ;) Valakonenki lilja on tuola munki ruukusa nupuillaan. :) JA tuo nemmun huone näyttää niin tutulta! :D Meillä Liljan huone on just saman näkönen ja aina! Vaikka kuin sitä siivuaa nii yön se on siisti ja muuten sekasten. :D Mutta ne on lapsia ja ne saaki sotkia! ;)

  Määki oon nuita tonkkia metästäny mutta ne on aina niin kallliita etten raaski. Jos määki joskus halavalla löytäsin. :)

  VastaaPoista
 2. Minäki oon niin tyytyväinen terveystalonpalveluihin. Ollaan parikertaa käytetty :) ihania nuo liljat. Olis ihana kylvää niitä meillekki mutta tuo piha on ihan kamala eikä ikinä keretä sitä laittamaan :s näyttää muuten tutulta tup subi ;)

  VastaaPoista
 3. Saikku: Ne on niin säälittäviä sairaana, mua iha surettaa ku niin kauan jo Nemmulla kestäny tuo tauti :S. Liljat on kyllä kauniita, tykkään. :). Kiva että jollaki muullaki on, paitsi etten oikeen usko että kenenkään talossa ne lastenhuoneet on tip top :)

  Manna: Minä oon käyny siellä ite melkeimpä aina, tai ODL:lässä ennenkuin Terveystalo osti sen, ja nyt otettiin Nemmulle vakuutus jo ennen syntymää että saa käyttää yskityisellä jos tarve vaatii :). Jospa se jossain vaiheessa olisi kunnossa :) tuo on kyllä sellanen projekti että oksat pois. Eikait, mites se nyt niin ;))

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3