maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kauniita, rohkeita naisia ü

Mun mielestä kaikkien pitäisi lukea tämä. Niin hienoa että on näin rohkeita naisia. <3 Mehän ollaan kaikki omalla tavalla kauniita. ü. Pitäisi olla itselleen vähän armollisempi ja hyväksyä sellaisena kuin on. Eikö niin? :)
Kurkatkaapas kaikki MAMI GO GO-blogiin ü

- Hanna

2 kommenttia:

  1. Kävin katsomassa. Ihanaa, että välillä näytetään muutakin kuin barbie-tyylisiä silikonityttösiä!
    Ei riittäisi minulla rohkeus. Tosin arkipukeutuminenkin on minulla aika peittävää, oli kilotilanne mikä hyvänsä. En vaan halua esitellä vartaloani kovin laajasti, oli vartalo millainen tahansa. Ehkä se on jokin vastareaktio tälle kulttuurille, jossa jo lapsille markkinoidaan vaatteita, joissa ennen kulki vain ns maksulliset naiset. Tai sitten minun tietämättäni maailmaan on iskenyt kangaspula, jolloin vaatteisiin ei vaan riitä tarpeeksi kangasta ja on pakko kulkea rinnat ja pakarat vilkkuen :D
    Mutta upeaa tämä suuntaus, että näytetään, millaisia äitien vartalot oikeasti on, esim miltä näyttää vatsan alue kun sitä on muutama lapsi venyttänyt.

    VastaaPoista
  2. Niin ei minullakaan riitä rohkeus ja vaikka riittäisikin niin en silti halua esitellä vartaloani kaikille :). Mutta on kuitenkin hienoa että jotkut uskaltavat ja juuri tällaiset jutut on aika huikeita :)

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3