torstai 11. heinäkuuta 2013

Iso sydän tälle päivälle ♡

Tästä ei saa huonoa päivää vaikka miten vääntäs ja kääntäs. ü. Tarviiko saadakkaan? ü. Vaikka monissa blogeissa kirjoittajat saa valitusta siitä että liian positiivisia päivityksiä ja niin siloteltu kuva kodista.. Liian siistiä tai joku on aina huonosti. Yleensä kommentoijat on vieläpä anonyymejä. Mikä ihmisiä vaivaa?. Mua ei ainakaa henkilökohtasesti kiinnosta kattoa kenenkää pyykkikasoja, räkänokkaisia lapsia tai likaista kotia, saan toisinaan katsella sitä myös täällä ihan livenä joten ei kiitos. Rakastan katsella kauniita kuvia, kotia jossa on kaunista, lapset on iloisia yms. Oli se sitten siloteltua tai ei. :). Toki elämä saa näkyä, ja se tavallinen arki, mutta miksi kaikkien pitää olla niin negatiivista MIKSI?. Itse ainakin tykkään kertoa niistä elämän positiivisista asioista täällä blogissa, enkä usko että kukaan silti luulee että se elämä on aina sitä ruusuilla tanssimista tai että koti on aina tip top, tai että elämä on aina niinku jostain satukirjasta :). Sanokaapas te mielipide, minkälaisia päivityksiä te tykkäätte lukea? ü. Tämä oli vain minun mielipiteeni, jokainen olkoon sitä mieltä mitä ikinä haluaakaan :).


Tänään käytiin ostaan Nemmulle hoitopäivän jälkeen uus pupu, se on niin lovena nuihin pehmoihin. Eikä äiti voi vastustaa nuita tummia nappisilmiä kun ne tuijjottaa niin rakkautta täynnä sitä pehmoista pupua siinä kaupan hyllyllä. No joo, taitaa olla oma lehmäkin ojassa sen verran ihana tuo valkoinen pupu oli. ♡. Kotona lueskelin mun lemppari sisustuslehteä, halusin jakaa muutaman kuvan myös teille jos ette ole kyseistä lehteä selailleet.
Jossakin vaiheessa minulla alkoi se joka iltainen jankutus että "Tehdään jotakin mukavaa, eikö voitas lähtee vaikka soutelee, mennää lenkille" tai joitan muuta vastaavaa. Lähettiin sitten vastarannalle laavulle paistamaan makkaraa koko pieni perhe + kummisetä, joka on kyllä melkein kuin perhettä kun on Jullen pikkuveli.

Nemmulla on varmasti maailman ihanin kummisetä, se on niin rakas!Illalla kun hiippailtiin kotiin niin minulle iski se tavaroiden uudelleen järjestämis vimma. Korituoli sai siirtyä sisälle. Mitäs tykkäätte, passaako se tuohon vai saanko kiikuttaa sen pikimmiten takaisin portaille? :). Niin ja arvatkaapas kuka pyöritteli taas silmiä kun roudasin tavaroita ees taas pitkin huushollia. No Julle tietenki ;).Halauksia,- Hanna

6 kommenttia:

 1. Voih, niin totta joka sana! Mullakin olis luonnoksissa yksi paasaus samaisesta aiheesta, mutta vielä en sitä ole saanut valmiiksi enkä julkaistua! Itsellänikin blogi on nimenomaan tarkoitus olla positiivinen. Paikka, jonne koota elämän ihania ja hyvää mieltä tuovia asioita. Ei sellainen, jonne purkaisin omia turhanpäiväisiä murheita.Kuka niitä jaksaisi edes lukea?! Itse on oppinut blogin kautta nauttimaan niistä elämän pienimmistäkin asioista, kun on niistä kirjoittanut. :)

  VastaaPoista
 2. Elati: Nyt tuli tämmönen purkaus. Ei mua ainakaan kiinnosta lukea kenekää kiukuttelua, toki jos joskus on niin ne menee ;). Ja monesti ne murheet on niin henkilökohtaisia etten ainakaan tänne niitä tule purkamaan, ja niin.. eipä kyllä varmasti ketään kiinnostaisi :P. Samat sanat! :)

  VastaaPoista
 3. http://www.lily.fi/blogit/kaikki-mita-rakastin/kevyt-keskiviikkopohdinta-blogien-vaarallisuudesta-sun-muusta

  Tässä vielä tämä linkki, jossa paasataan hyvin samasta asiasta! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kumpa oisinki osannu kirjottaa asian nuin hyvin, tuo juttu oli huikee :).. Totta joka sana. Onneksi en ole ainoa joka noin ajattelee :)).

  VastaaPoista
 5. tää oli hyvä! :)
  eiköhän näitä blogeja jokainen osaa lukea tietynlaiset "lasit" päässä. En usko, että kenenkään elämä niin herttasta on mitä yleensä blogeissa näkyy.
  Ja monesti postauksissa näyttää siltä, että kirjottaja on niin jaksavainen...tuntuu, että kokoajan on käyny jossain reissuissa tai ihan vaan metsässä niin lukijoille voi tulla olo, että miten toinen jaksaa, josta seuraa kateus ja siitä seuraa se marina siitä miten siloteltua elämä on bloggaajilla. :)
  Mut hei, ei kannata ressata siitä mitä muut ajattelee tai marisee. Antaa marista ja jatkaa ite samaa rataa, pitää lipun korkeella.
  Ja valittajat tietysti voi yrittää tehdä omasta elämästä yhtä ihanaa ja kaunista ku bloggaajilla on sillä, että lopettaa sen valittamisen ja keskittyy niihin positiivisiin asioihin!! :) tsemppiä meille kaikille! :D

  VastaaPoista
 6. Linda: Niimpä. :). Mä saisin tänne joka päivä kirjottaa että väsyttää ku oon ollu töissä, mutta sitte ku lukee omia vanhoja päivityksiä ni kyllä mua ei ainakaa kiinnosta lukea semmosista.. :). Katteellisiahan ihmiset on, ihan järkyttävän katteellisia.. Niin että tsemppiä meille <3. ja linda sä oot teräs nainen, kolmen pienen lapsen ihana äiti, tarviiko muuta <3.

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3