maanantai 8. heinäkuuta 2013

Aamulla me nukuttiin pitkään, leikittiin, ajeltiin kaupungille syömään jätskiannokset ja mentiin kirpparille. Joskus käy tuuri ja tänään oli taas sellainen päivä  ü. Olen kauan etsinyt vanhoja maitopääläreitä, niitä on sattunut kyllä kohdalle muutamia mutta hinta on ollut päätä huimaava. Nyt siellä oli kaksi täydellistä yksilöä, joiden oikea hinta oli 20 e ja ne oli alennettu kumpikin 10e. ü


En haluais kertoa tätä, mutta arvatkaa mihin tarkoitukseen nuo päälärit oikeasti tulee? nyyh.. Niistä tulee tupakantumpeille portaille astiat. Sydän itkee jo nyt verta, mutta en kestä yhtään ainoaa tumppia maassa saatikka mitään rumaa suolakurkkupurkkia meidän portailla. Ja kohtuu tiukat kannet, niin ei Nemmukaan saa niitä ihan tuosta noin vain auki. Itse en tupakoi ollenkaan joten minusta on vääryys jos joudun sietämään niitä pieniä iljetyksiä pihallani..

Meidän vanhan talon edessä kasvaa tuollaista valkokukkaista köynnöstä. Pistin muutaman niistä maljakkoon meidän keittiönpöydälle. Ihanan näköistä eikös ü.

 Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille.

Hanna

6 kommenttia:

 1. Eikä :D hassua kun tulin sun blogiin niin ensin näin päivänkakkaran ja sitte nuo pönikät ja minä kuvasin tänään just samoja juttuja :).

  VastaaPoista
 2. Manna: Me ollaan selkeesti samoilla linjoilla ;)

  VastaaPoista
 3. Ompa nättiä kukkaa, tämä valkoinen köynnöskukka. Et osaa nimetä kukkaa? Tahtoisin omalle pihallenikin tämmöstä! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Voin selvittää asian :).

  VastaaPoista
 5. Kyseessä on Elämänlanka..todella kaunis, mutta aivan viheliäinen rikkakasvi! >:( Villiintynyt puutarhakasvi, samansorttinen kun lupiini. Suosittelen repimään sen pois ja äkkiä, tai ainakin rajaamaan ja vahtimaan sen leviämistä tarkasti!! Levitessään tukahduttaa kaikki muut kasvit, voi tappaa jopa ison puun kietoutumalla sen ympärille, samoin pensaat jne. Tahallaan sitä ei ainakaan kannata viljellä, ellei sitten halua että puutarhassa on pelkkää sitä!
  Muitten kokemuksia:
  http://puutarharempallaan.blogspot.fi/2011/06/elamanlanka.html
  http://www.kotihiiri.com/polku/viewtopic.php?t=1305
  http://gloomymay.blogspot.fi/2012/07/kukkiihan-se-perunakin.html

  P

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: APUVA!!! en tiiä haluanko enää että sitä on tuossa pihalla vaikka kaunista onkin. Se on tuossa vanhan talon edustalla levinny jo ihan kiitettävästi kun millon lie sekin on siihen kasvatettu. Pittä alkaa vähä myrkytyshommiin ;)

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3