sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Touhun täyteinen sunnuntai

Ihana sunnutaipäivä takana. Koko perhe nukuttiin aamulla pitkään kun viime yö vietettiin päivystyksessä, kiitos Nemmun yskän ja hengenahistuksen. Join rauhassa aamukahvit terassilla. Tarkoitus oli mennä Jullen siskon perheen kanssa merenrannalle, mutta suunnitelmat vähän vaihtui kun siellä oli niin huono ilma. Mentiin sitten mummulaan (mun vanhemmille). Pakattiin mun pikkusisarukset autoon ja ajeltiin läheiselle uimapaikalle.
Illalla vielä ajeltiin toiseenkin mummulaan, missä Julle sai hakata änäriä ja minä porista Jullen siskon kanssa, kun taas serkukset leikki tyytyväisenä keskenään. Kiva päivä siis 

Eilen illalla poimin tienposkesta keittiönpöydälle lupiineja. Minusta ne ovat kauniita kun taas jotkut eivät missään nimessä niitä varmasti maljakkoonsa laittas ü. Kuusamossa (lapsuuden kotikaupunki)  kasvo horsmia niin kyllä lupiinit aina ne päihittää. ü.

Menossa mukana myös Aku, kuinkas muutenkaan

Pikkuveli toi mulle pienen minitomaatin jonka oli ihan ite kasvattanu, aika rakas pieni mies Siellä pihassa kukkapenkit on vähän eriluokkaa! ü. Siirtäisin ne mielellään meidän pihalle.

Illalla kun tultiin kotiin, käytiin koko perheellä vielä vähän aikaa ulkona. Joku oli toivonut meidän talosta kuvia, tässä ihan tuoretta kuvaa olkaapas hyvät. Paikat ei ole vielä tiptop, mutta tarviiko niiden reilun vuoden asumisen jälkeen vielä ollakkaan ü
Ihanaa uutta viikkoa teille jokaiselle. Toivottelen jo etukäteen ♡. Miten teidän viikonloppu on sujunu?

Rakkaudella Hanna

5 kommenttia:

 1. Nätti talo :). Ja hyvin sujui viikonloppu, ne menee aina vaan liian nopeaa... :) onko miten lähtenyt työelämä maistumaan? Teetkö vuorotyötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin on alkanu työt, vaikka ainahan se alku on vähä nihkeetä ennenku taas oppii kaikki jutut :). Teen kahta vuoroa nyt, en tee öitä vielä ku Nemmu on kummiski nii pieni :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ja teidän talo on niin kaunis :
  Onko Nemmu on parantunut?

  VastaaPoista
 3. Kirjoitusvirheitä näin aamusta, siis onko Nemmu jo parantunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ü. Ei ole vielä, kovasti yskii ja on limanen mutta hoidossa voi jo kuitenkin olla kun ei ole kuumetta. :) että eiköhän se tästä pikkuhiljaa :)

   Poista

Kiitos että kommentoit <3