keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tänään työpäivä sujui helteisissä tunnelmissa. Vanhuksetkin mahdollisuuksien mukaan vietiin ulos, aurinko paistoi ja oli niin kesä!. Ihana oli nähdä hymy vanhan ihmisen kasvoilla kun pääsi ulos haistelemaan kesätuulta ja tervehtimään aurinkoa. <3. Nemmun ensimmäinen hoitopäiväkin sujui hienosti. ü. (helpotuksen huokaus).  Ennen kuin laitoin Nemmun nukkumaan käytiin iltakävelyllä, Aku sai kirmailla vapaana ja kerättiin pöydälle uusi kukkakimppu. Pieni ihmetteli ja katseli rattaissa tyytyväisenä. Yksi ilouutinenkin, mun salaatit näyttää siltä että niitä voi ehkä joskus syödäkki ü.Nauhuksetkin kiipeilee vanhan talon seinää pitkin

Illalla on vielä hyvä käydä kierros ulkona, kastelemassa kukat ja salaatit. Se tunne on ihana ku linnut visertää ja käppäilee omalla pihalla, joka puolella kukkii ja vihertää. Talvi ei oo mun lempi vuodenaika, kyllä minä kallistun kesän puolelle <3.

Vielä mutka rannassa ja on aika palata kotiin, iltapuurot- ja pesut, sitten Nemmu saakin käpertyä pupu kainalossa nukkumaan.

Eräs vanha mies tulee mökille ihan meidän lähelle, hän haluaa leikata aina rantaan polun, sehän passaa ü

"Tulkaa jo!!!!"


 


Pieni pala kesää sisällekkin. Ihanan rennot kimput on minun mieleen. Tykkään että meillä on pöydällä aina kukkia, niin ihanan piristävää.

Ps. Toivoisin että esitätte postaustoiveita ü!!  joko kommentoimalla tai sähköpostiin.

 Hanna


3 kommenttia:

  1. Hei. ruokapostaukset on aina kivoja ü olisi kiva nähdä myös lisää teidän talosta kuvia ü

    VastaaPoista
  2. Olisi kiva nähdä miten laitat hiuksesi päivittäin sekä jotain omasta tyylistäsi! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille anonyymit ü koitetaampa toteutella. ü

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3