keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Uusin idea

Tänään sain idean kun löysin vanhasta talosta puisia laatikoita mihin oli säilötty kaikenmaailman muttereita sun muita. Minähän kaatelin laatikot tyhjiksi ja roudasin kaikki pihalle. (Julle puisteli päätään ja sanoi että "mitähän romua sä sieltä taas kannat, vie heti takasi!!") Pidin pääni ja se kyllä kannatti, jopa Jullen täytyi pyörtää pään puistelut (tällä kertaa) :).


Laatikoihin puutarhamultaa ja salaatit itämään, huomenna kylvän vielä krassia yhteen laatikkoon sekä jotain kesäkukkia yhteen. Tänä vuonna en tee vielä oikeaa kasvimaata ja tämä saa kelvata tän kesän, on paljon muutakin mitä pitää pihalla tehdä joten kasvimaa saa odottaa.

Vanhoja hevosenkenkiä hirsiseinään, vanhat kukkaruukut hyötykäyttöön ja ikkunaruutu ja muut tuomaan näköä :)

Kaksi laatikoista maalasin vaaleanpunaiseksi, niihin aattelin kesällä istuttaa kukkia


Puutarhalta lähti mukaan maahumala ja sen istutin jo sinkkiämpäriin, ompahan jo jotakin, kun en vielä kesäkukkia istuta, sitten muutaman viikon päästä. Tänään kun paistattelin päivää vanhan talon portailla samalla kun nukutin Nemmua, huomasin kun pikkulintu kulki tiuhaa aitan seinässä olevassa pienessä päälärissä, sinne se oli tehnyt pesän. Toivottavasti saadaan poikasia, sitten saadaan ehkä katsella pienten lentoharjoituksia myöhemmin :).
Huomenna pääsen rentoutumaan hierojalle, kyllä tekee hyvää kun on lapioinut ja kuokkinut tuolla pihalla. Migreenikin pysyy paremmin hallinnassa kun käy säännöllisesti hieronnassa. :). Mitäs tykkäsitte mun istutuslaatikoista? :)

Rakkaudella Hanna

 

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä sulla siellä.kelepais kyllä enemmän ku hyvin mullekki.;) varmasti mahtavan näkönenku istuttaakukkia muihin vaalianpunasiin laatikoihin.:) ite tulin just 2,5h hieronnasta ja akupunktiosta,kyllä teki terää,vaikka nyt Nii kipiö hyvä että kävellä pystyy..:)ens viikolla puolestaan osteopatille,jos sais jalan ja selän kuntoon nuitten avulla.

  VastaaPoista
 2. Täälläki tultu just hieronnasta ja oli taas niin rentouttavaa. Itekki oon akupunktiota kokeillu migreeniin, mulle siitä ei valitettavasti ollu suurta apua. Toivottavasti osteopaatti osaa auttaa,itellä ei kokemusta mutta moni kehunu. Selkävaivat on tympeitä, tsemppiä :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Minä kans kylvin kahteen vanhaan laatikkoon kaikenlaista mutta tiedän jo nyt että ei ne sieltä nouse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähdä miten mun viljelyksille käy ;). Pidetään peukkuja että etes yks hikinen salaatti nousis :P

   Poista

Kiitos että kommentoit <3