maanantai 20. toukokuuta 2013

Kuulumisia ja ilta-aurinkoa.♡

Säät on kyllä helliny meitä ihan kunnolla. Me vietettiin Nemmun kanssa päivä jälleen mun vanhemmilla. Koko päivä on touhuttu ulkona, puhallettu saippuakuplia ja leikitty hiekkalaatikolla, juotu kahvia pikkusiskon ja äitin kanssa, ihasteltu nuita pieniä kun ne on leikkiny . Pitää nyt ottaa ilo irti näistä viikoista kun saan olla tuon pienen kanssa kotona, nimittäin aloitan työt taas reilun viikon kuluttua ihan kokopäiväsesti. Ammatiltani olen Lähihoitaja ja tykkään kyllä työstäni todella, mutta tietäähän se enempi sisällä oloa ja sitä että taas on uus asia edessä päin kun Nemmu menee hoitoon. Jännittäähän se, mutta uskon että kaikki sujuu hienosti ja taaas turhaa stressaan ;).

Ihanasti ilta-aurinko paistaa tänne meille sisälle ja talo on ihan hiljainen kun Nemmu on jo nukkumassa. Saatanpa vaikka käydä vielä pihalla käppäilemässä ja suunnittelemassa mitäs sitä seuraavaksi rupeais siellä touhuaan. Pää pursuaa ideoita, vielä kun tuo mun ukkeli jaksas niitä toteuttaa ;). (ihan niinku sillä ei ois muuta tekemistä ku toteutella mun kasvihuone, istutuslaatikko, pensaittenistutushössötyksiä tai muuta vastaavanlaisia haaveita).

Meidän pihapiirissä kasvaa ihania vanhoja puita, latvat on täynnä käpyjä ja niitä jaksan aina ihastella ü. hupsu minä

Kävyt on mun ja Nemmun suosikkeja
Lintuperheen koti on vähä vinossa mutta sinne ne on silti muuttanu, tiedäppä kuinka monta vuotta tuossakin mökissä on majailtu

Taidan ottaa joka iltaseksi rutiiniksi käydä kierteleen pihalla, nytkin niin kauniisti järvi kimmelsi kun kävin pihalla ihastelemassa kun kesä tekee tuloaan

Nyt taidan kuitenkin ängetä samaan sänkyyn kun nuo kaks tuhisijaa! ( Oon niin pehmo etten raski pistää Nemmua omaan sänkyyn ja nukutaan kaikki kolme kylkikyljessä aivan lysyssä, oiskohan jo korkee aika alkaa alkaa laittaa tuota pikkumuoria omaan sänkyyn nukkumaan? ü).  Huippua alkavaa viikkoa kaikille, iloitkaa pienistä asioista niin voi iloita usein.

 Rakkaudella Hanna

3 kommenttia:

 1. Ai että tuo teidän piha, järvi ja kaikkee... Meillä muutama oma kivi ja kanto takapihalla, siinä se ;) Vaan sitten joskus... Tsemppiä töihin, vietkö tytön päiväkotiin vai johonkin tutulle hoitoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo järvi on kaikkein parasta :). Noh onhan seki jotain ;). Kesän hoitaa J.n pikkusisko, onneksi.. Syksyllä sitte koitan perhepäivähoitajalle saaha :). Tuntuu ihan kaameelta laittaa hoitoon mutta minkäs teet, jos on talo ja haluaa elääkki jollain niin pitää töihinki joskus lähtee. Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan :)

   Poista
 2. Onpa ihana kun sai tutun hoitajan aluksi :). Meillä poika tulee syksyllä 9kk kun mä lähden töihin... Se on totta, ei täällä mikään oo ilmasta ,:) ja kyllhä sitä kotihoidontukea sais mutta on se niii pientä :)

  VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3