tiistai 14. toukokuuta 2013

Naulakkoa


Tässä yks ilta J.n kanssa värkkäiltiin uus naulakko meidän eteiseen. En oikein tiiä tykkäänkö edellisestä enempi kuin tästä. Tarkoitus olisi laittaa valkolakka tähän päälle niin ehkä miellyttäs sitte mun silmää enempi. Edellinen oli samantapainen mutta ei puuta kuitenkaan. Harmi ku en oo tajunnu ottaa siitä naulakosta kuvaa tuossa seinällä niin voisin teiltä kysyä mielipidettä.Mitäs te tykkäätte? valkolakka vaiko ei?

Tää päivä on sujunut oikeen kivoissa merkeissä. Käytiin pyöräilemässä kun vihdoin saatiin hommattua E:lle pyörään istuin ü voi sitä kiljahtelun määrää kun oli niin onnessaan kyytissä! ü.

- Hanna

7 kommenttia:

 1. todella kivann näklnen,mutta mun mielestä kaipaa ehottomasti valakosta pintaan tuo puu,sitte ihanasti istuu ja tasapainottaa nuot koukut. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva tollasenaankin! :) tykkään ite puusta sellasenaan, se tasapainottaa muuta mutta tietenkin aina passaa jos on maalattu/petsattu tmv. mut puu tasapainottaa muuta valkoisuutta ja maalattua :)

  VastaaPoista
 3. Niinhän se on. Ehkä mä kuitenki maalaan tuon, jotenki nään sen jo valkosena :) jotenki tuntuu keskeneräseltä mutta toisaalta se on omallatavallaan tosi kivaki nuin :).

  VastaaPoista
 4. Ihana naulakko kyllä! Mää maalaisin valkoseksi silleen et vähä kuluttais tuolta reunasta jossa on tummaa väriä. Nuo railotki erottuis ihanasti. Mutta mielipiteitä on niin paljo ku on ihmisiä,että niihän se pitää tehä mikä itteä miellyttää. :-) Mistä muuten oot nuo koukut hommannu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuo oli ihan loistava idea kun jotenki haluais että tuo puuki pääsee oikeuksiin :-). Ylivieskan Pitsi ja Pellavasta nämä koukut :) mutta varmasti monissa sisustualiikkeissä ja vastaavissa on :)

   Poista

Kiitos että kommentoit <3