maanantai 13. toukokuuta 2013

Löytö

Mainitsin siitä löydöstä minkä bongasin vanhempieni kesämökin navetasta. Toki mamma sen mulle lupasi, joten kiikutin sen tyytyväisenä kotiin ja vähän puunasin sitä. Nyt se komeilee meidän keittiön tasolla. En vielä tiedä mikä tulee olemaan sen käyttötarkoitus mutta olkoon nyt vaikka koristeena. Kannen kai ei pitäis olla tuollainen, vai mitä sanoo joku sellainen joka nuista tajuaa enempi?.

Karhulan 5L keittiötölkki

Mitäs tykkäätte?


Hain eilen vanhasta omenapuusta oksia maljakkoon, nyt vain odottelemaan että alkas lehtiä puhkeamaan :). Mielestäni ihanan näkönen kun laittaa vielä koristeita roikkumaan oksista, nämä sydämet ostettu PPDecorasta.-Hanna

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo tölkki, niistä pyydetää esim kirppiksillä aina törkeitä hintoja :D

  VastaaPoista
 2. Saman oon ite huomioinu. :) Ite en aivan niitä hintoja maksas vaikka onhan nuo tosi kivoja :). Ei sitä tiiä vaikka alkas keräilee kavereita tuolle isolle ;).

  VastaaPoista
 3. Mulla on kaksi tuollaista vastaavaa, toinen ilves toinen karhu ja molemmissa on alkuperäiset kannet, toisessa punavalkoruudullinen toisessa valkoinen missä lukee "karhu". Mutta voihan tuokin olla alkuperäinen, jos niitä on tehty erilaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinku sitä mä vähä aattelin että tuossa pitäs olla sellanen valkonen mun mielestä, tai sellanen valkosiniruudullinen mikä lie :). Pitää metästää tuohon oikee kansiki vielä :).

   Poista
 4. Mukava ku kommentoit mun blogiin, niin löysin taas uuden blogin. :) En jaksa yleensä ettiä uusia blogeja, mutta noiden kommenttejen kautta mukavasti niitä löytää aina välillä. :)
  Kivan olonen blogi ja niin mukavan kuulonen paikka teillä asustella, ku luin noita vanhempiakin tekstejä! :)
  Meillä on kans noita purkkeja monen kokosia, mutta taitaa olla vaan yhessä kansi tallella! Se on just sellanen valkonen, mutta harvoin tulee käytettyä ku yleensä siellä on jotain kynttilöitä tms, että ei välttis kantta tarvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäki klikkasin tänään sun blogiin eka kertaa ja taidan jäädä seuraileen sua ;). Meillä on kyllä kiva paikka täällä asustella ja touhuilla :). Tervetuloa uudelleenki ♡. Itekki harvoin jaksan ettiä blogeja mutta välillä sattumalta törmää ja jää lukijaksi

   Poista

Kiitos että kommentoit <3