keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Tauti vei ihan sairaalaan asti joksikin aikaa kun tulehdusarvot olivat korkealla ja olo vain huononi. Nyt kuitenkin jo kotona, toipilaana kylläkin. Ajattelin päivittellä vähän kuulumisia täältä sängyn pohjalta. Kyllä oppii taas iloitsemaan terveistä päivistä kun paranee ü. Teidän kommentit piristävät, ja kiva huomata että kävijöitäkin on jo jonkin verran etten ihan yksin täällä höpise vaikka ihan omaksi ilokseni tätä rupesin kirjoittelemaan alunperin.

Ajattelin esitellä teille vihkisormukseni jos vaikka siellä ruudun toisella puolella on joku jolla kihla/vihkisormusten hommaaminen on ajankohtainen asia tässä lähitulevaisuudessa. Itse halusin yksinkertaiset mutta silti näyttävät sormukset. Teetätettiin ne kultaseppä Kari Rantalalla.

Kultaseppä Kari Rantala
Tässä vielä meidän kaksi vuotis hääpäiväruusuista kuvia. Mieheni oli silloin reissutöissä ja hääpäivän aamuna ovikello soi ja tällainen kukkakimppu odotteli oven takana kun kukkakauppa sen mulle kotiin kiikutti. Oli muuten melko iloinen yllätys ♡. Kauniita vai mitä?


- Hanna

2 kommenttia:

  1. Oi ihania ruusuja ja melekosen romanttinen miäs sulla! :) iteki mieheltä saanu yhesti kukkia..ekana äitienpäivänä ku uhkasin että suutun jos ei tuu kukkia. Hahhah! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös,vaikka ei meilläkää niitä liian usein saada ;).. saa nähä miten käy tän mamman ekana äitienpäivänä hih :)

      Poista

Kiitos että kommentoit <3