keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kodinhoitohuonetta ü


Meillä kodinhoitohuone on hyvin yksinkertainen, ei mattoa eikä muutakaan ylimäärästä. Siihen on hyvä syy, sillä meidän Aksu majailee täällä. Keittiöstä on kulku kodinhoitohuoneeseen ja ovensuussa on turvaportti, sen takia että Aksu saa oman rauhan Nemmulta, ja toisinpäin. Myös siivouksellisista syistä vain kodinhoitohuone on Akun huone ü. Tässä näette kodinhoitohuoneen puhtaana, ketään ei varmasti kiinnosta nähdä 10cm paksuista karvamattoa tai muutakaan epämääräistä lattialla ;).

Joskus olen saanut postaustoiveen kodin pintamateriaaleista, olkoot tämä yksi osa sitä. Ovet otimme kestävää materiaalia jotta ne pysyisivät hyvänä pitkään ja kestäisivät kolhuja enemmän kuin muut kaapinovet.

Maatuskat tuovat pientä piristystä muuten valkoharmaaseen kodariin :)

Lipastoon saa laitettua käsineet, pipot yms säilöön. Ovesta kulku pesuhuoneeseen ja saunaan.Ikean kolme naulakkoa saavat kannatella jos jonkinlaista roinaa, pääasiassa Jullen työvaatteita.
Tänään pesin vihdoin ikkunan ja vaihdoin verhon. Mitäs tykkäätte?. minusta edellistä parempi :)
Sain myös mummoltani synttärilahjaksi wc-n maton joka on virkattu muovikuteesta, helppo pitää puhtaana. (hyvä vaihtoehto trikookuteelle, kun virkkaa mattoa vessaan tai terassille). Mielestäni wc.n maton täytyy olla sellainen jonka voi pestä helposti eikä siihen tartu lika tms. Tykkään kovasti tuosta matosta, tuo heti ilmettä vessaan. ü. En tiedä onko kiinnostusta tällaisia postauksia kohtaan, mutta tässä kuitenkin esittely meidän karun yksinkertaisesta kodinhoitohuoneesta :).


- Hanna

4 kommenttia:

 1. Kivan näkönen kodari ja myös tuo uus verho.😊vaikka ite tykkään silti,entisestä verhosta enempi (yllätys yllätys):)..niin ja palio onnea nemmulle.:) ihnat vaunut oli saanut lahajaksi. Ite kyllä tykkään sisustuspostuksista eniten, ei liene selkää yllätys. 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saikku :). Valkonen oli kyllä munkin mieleen, mutta täytyy välillä vaihtaa ja pestä verhoja. ü. Nemmu kiittää <3.

   Poista
 2. Onnea ja siunausta Nemmulle!
  Minä tykkään kovasti sisustuspostauksista. Kaunis kodinhoitohuone.
  Teidän koira taitaa olla kultainen noutaja? Minulla on tuttavapiirissä pari kyseisen rodun edustajaa. Ihania, energisiä, ihmisrakkaita, mutta se karvan määrä on ihan uskomaton! Meillä oli koira mutta Esikoisen allergiat paheni niin paljon että koirasta oli pakko luopua kun astma alkoi kolkutella ovella :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nemmu kiittää <3!. Hyvä että siellä ruudun toisella puolellakin on sisustuspostausten ystäviä, joten voin näitä lisää tehdä jos tulee jotain mieleen. ü. Joo Aku on kultainennoutaja, ja juurikin energinen, ihmisrakas yms. Nemmun paras ystävä <3. Siis karvaa lähtee aivan kamalasti, tietysti karvanlähtöajat on pahimpia. :/. Voih, surullista, mutta lapset on laitettava aina etusijalle!

   Poista

Kiitos että kommentoit <3