torstai 25. huhtikuuta 2013

Innostus iski..

Nimittäin tähän kirjoittamiseen. Pää pursuaa ideoita, tämä on varmaan sitä ensihuumaa. :) vai jäinkö jo koukkuun?
Niin siitä prjoketista mistä mainitsin. Ei se mitään isoa ollut, pientä värkkäilyä vain. Harmi ettei minulla ole ennen ja jälkeen kuvia. Mutta lopputulos on tässä.


Vanha pinnatuoli lähti kirpparilta mukaan viidellä eurolla, istuinosa oli kulunut ja puunvärinen. Hioin ja maalasin vaaleanpunaiseksi. Mitäs tykkäätte? üSisustustarra http://www.sisustuscarena.fi/ ja lamppu ikeasta. Tuoli saa nyt hetken toimittaa yöpöydän virkaa.    Pieni linnunpönttö sopii kivasti sisustustarraan :)  Kävimme pikkusiskon kanssa naapurikaupungissa ostoksilla. Kaikkea pientä tarttui mukaan. E:lle ostin Paxin kesäkengät, väriä pohdin pitkään mutta päädyin valkoiseen. Nämä näyttää melko suloiselta pienessä jalassa.

Hintakaan ei päätä huimannut, 27e.


Ihanaa torstai- illan jatkoa! - Hanna

4 kommenttia:

  1. Heippa, klikkasin tänne kun olit kommentoinut mulle! :) Aivan ihana tuo tuoli! Olen suunnitellut maaalaavani pastellin sävyillä (minttu) yhden vanhan korkeamman jakkaran ja ehkä vähän muutakin! :). Tämä kevät laittaa kyllä mielen virkeäksi sisustuksen sarallakin! :) Ja ihana tuo sisustustarrakin...

    VastaaPoista
  2. Pastellin sävyt on kyllä nyt niiin in! :D Juuri vaalianpunanen vallottaa meilläki, vähä joka paikkaa kuin myös muuutki pastellin sävyt! :) Ihana tuo tuoli. Kyllä tähän bloggaukseen koukkuun jää! Ite ainaki oon iha hurahtanu ja into vaan riittää koko ajan ja ideioita pursuaa pää täynnä, ku kerkiäis lasten hoijon lomasa totteuttaanki niitä! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista :). Mietin kauan just mintunvihreen ja vaaleenpunasen väliltä ja päädyin tähän ü yllätys yllätys, meillä vaaleenpunanen on ainaki yks suosikki. Enimmäkseenhän se aika menee E.n kans touhutessa <3. mutta nyt mullaki on joku oma juttu ja voin jakaa täällä kaikenlaista ;).

    VastaaPoista

Kiitos että kommentoit <3